Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

Marko70

Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. V kazdom pripade za info nic nedate ..Rozhodnutie je na vas.

Marko70

Dobry den.Dovolte mi reagovat na vase prispevky.Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov ..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas.Ponukam vam moznost vyliecit sa nech to znie akokolvek cudne,neveriacky. V kazdom pripade za info nic nedate ..Rozhodnutie je na vas.

emalea

Janka, som rada, že ste sa ozvali, a že sa máte relatívne dobre...neviem síce konkrétne poradiť, ale stále Vám držím palčeky!! MOC!!

Jana53

Ahojte! Nechodila som sem,lebo ani mysliet nechcem,ze som chora.Leto bolo fajn,vela som plavala,jedla vela ovocia,zeleniny.Ziadna chemo nebola.Mam ale malinku tvrdu hrcku tak cm na konci rany v pazi.Uvidim,co to bude robit.Ale ma fakt silno boli teraz bedro.Asi zapal sedacieho nervu a ortoped ma termin az 30 novembra.Viete niekto co s tym?Fakt ledva idem a ani spat to neda.Dakujem.

Jana53

Tak a mozem tam ist znovu.....Neviem naco mi brali tu dren,ked to este davalo 50,60.Kamaratka ju mala,az kym nic netieklo,cize tri tyzdne....Teraz tam mozem lietat hore,dole a byt dobodana,akoby mi nestacilo,ze nehnem rukou...A co mi pomozu rehab.,ked ta hrca to nepusti.....Fakt uz nemam nervy na toto....A to mi doma povedia,bude aj horsie.....A to mam v tomto teple akoze chodit na ozarka a chemo.......Sa asi zblaznili....

RNG

Na vseytky hromadiace sa material v tele pomoze brat entericky pokryte enzymi, ktore ich pomozu odpratat. Wobenzyme je jeden z nich ale velmi stary(45 rokov) slaby a drahy. Pozeraj medzi doplnkami na napr entericky pokryty pancreatin.