Moze to byt zapricinene tym?

Príspevok v téme: Moze to byt zapricinene tym?
1010

Meska mi menzes uz takych 8 dni ked by som mala mat 28 dnovy cyklus. Lenze ja mavam tak 30 az 32 dnovy cyklus. Je to este v norme? Pijem v poslednej dobe citronovu vodu kvoli zdravej vyzive na ktoru som presla za posledny tyzden dva. Jem stale normalne takze nechudnem len som viac zapojila do stravy zeleninu a ovocie lebo som mala na prd imunitu. Pocula som ze citron moze sposobit meskanie menzesu zeby mi meskala tiez kvoli tomu? Tu citronovu vodu pijem dvakrat do dna. Mam menskanie z toho alebo je to nieco zavaznejsie. Nemam ziadne bolesti vyrazne len obcasne v podbrusku take slabe. Ale stale mam taky priesvitny az biely vytok ako keby v case ovulacie. Raz je tuhsi a inokedy riedsi. Preco?
Tehotna niesom, nemam s kym byt. Stresy mam take bezne ako kazdy, nic hrozne, schudnut som neschudla ani nepribrala v poslednej dobe. Lieky neuzivam ziadne len vitaminy a na podporu imunity na prirodnej baze.
Tak je to z citrona?
Mam 30 rokov.

Dandyda

a môže mi niekto vysvetliť prečo je to tak lebo tiež keď pijem častejšie citron tak mi to mešká. Čo obsahuje tá šťava že to pôsobí na menštruáciu? Aká látka to spôsobuje?

ivonka133

Je to čudné alebo možno zaujímavé, ale tá citrónová voda môže pekne nabúrať menš.cyklus. Ja ju pravidlene vynechávam.

JessicaI

Mala by si navstivit lekara, pretoze ak je to zapal musis to liecit. Ak sa zapal nelieci moze sa potom objavit castesie a neviem ci by si potom nemala problem s otehotnenim. Radsej to ries s lekarom.