Detska psychiatria Kosice

Príspevok v téme: Detska psychiatria Kosice
ancianci

Dobrý den . viete mi niektori porovnat a povedat názory na detskych psychiatrov v KE ? Potrebovala by som pre dceru lekárku ltora ochotne predpise lieky aj bez dlhych pribehov, dcéra sa nechce otvarat cudzím . Problem spocita v tom ze nemá diagnostikovanu chorobu ADHD. Ale ja aj manžel no i ona sama vieme ze likey ako strattera jej pomahali kým ich manzel nosil z Kanady pod nazvom adderal . Dcera ma 17 . Svoju miernu hyperaktivitu dokaze tajit , no pred sebou a mnou to nezakrije

Melisa22

Ancianci z tvojho prispevku sa neviem vysomarit ako si to pisala ale ja trpim psych. prolemami uz tiez od skorej mladosti psychiatra navstevujem od 15 rokov a ver tomu ze som mala 15 a nikto ma neposielal za detskym navstevujem normalneho a som spokojna s liecbou...

:-DDDDD

neverim, ze sa najde nejaky hlupak, ktory jej predpise stratteru, je pristara. a bez komplexneho a dokladneho vysetrenia uz vobec nie :-DDDD

ancianci

Boli sme dnes u normálneho a ten povedal ze pokiaľ nema 18 musi ísť k detskemu . Známky sa jej zhorsuju viac ako kedysi , stale trasie s nohou , a najma sa nedokáže ani pri beNych veciach doma sustredit na jednu vec. Uzatvara aa doseba . Bezne skace do reci. Na zakladnej skole mala uz od 4 rocnika pokarhania za chovanie . Úzkosti a deprsie zatiaľ nema, a s antidepresivami mam osobne skusenosti, tie jej nedovolim, by ju len uspavali a časom znicili . Myslite si ze tieto dovodi stačia na tie lieky ?