Zradila som kamaratku tym najhorším sposobom

Príspevok v téme: Zradila som kamaratku tym najhorším sposobom
elza22

prepáčte, že vás otravujem so svojimi problémami, ale strašne som zúfalá.
mám kamarátkum ktorú mám strašne rada, dokonca sme príbuzné, poznáme sa od detstva. teraz spolu dokonca bývame na intráku.
no a včera som tu bola sama, zastavil sa tu jej bývalý, s ktorým sa rozišli pred pár mesiacmi, pretože sme dobre vychádzali a sme kamaráti. tak sa prišiel vyrozprávať, lenže nakoniec sme sa opili, a skončilo to tak, že sme sa bozkávali. On sa chcel dokonca so mnou vyspať, ale to som ešte mala tolko rozumu, že som odmietla.
ale aj toto je dosť strašné. cítim sa a ko najhoršia kamarátka a najhorší človek pod slnkom. a neviem čo mám robiť. mala by som jej to povedať, ale nechcem ju stratiť. viem, mala som na to myslieť skoršie, ale čo mám robiť TERAZ?

Delete

Bude ju to buď bolieť a bude to považovať za zradu alebo sa bude na tom smiať a povie ti, že nestojí zato :)

Ako som ti už napísal - najlepšie by bolo poslať jej teraz na mail link s touto témou a napísať jej pravdu.

Ak sa nahnevá aj po tomto tak ok ale vaše priateľstvo by to ohroziť nemalo.

lauren666

Mne sa stalo nieco podobne ale vsak mna zradila kamoska.. Mala som priatela samozrejme ona ho tiez poznala aj chodievala snami von,chlapca som mala rada Nelubila som ho ziadna laska to nebola..no jedneho dna mi volalla ze ona to uz nedokaze vydrzat ze mi nieco musi povedat..volali sme spolu a ona mi povedala ze sa snim vyspala v tej chvili som zacala hrozne plakat nie preto ze by ma zabolelo to ze ma on podviedol ale preto ze ma podviedla ona a takto ma dokazala zradit neslo mi vobec o toho chalana aj ked som si ho podala ale chlapy su chlapy.. Ale vsak odpustila som jej to este v ten den predsa nezahodime dlhorocne kamarastvo za nejakeho chlapa.ale ako sa hovori Odpustam ale Nezabudam..A v tvojej situaci by som to povedala ved islo len o bozkavanie bude horsie ked sa to dozvie od niekoho ineho tomu ver..pravda vide vzdy najavo..

skorosenior

Slobodná, radíme jej. Z jej uhla pohľadu.
Keby sme jej radili či povoliť kamarátku svojmu partnerovi (ak sa niečo také dá) tak by sme radili to nepovoliť (ak sa také niečo dá)

Kamarát veľmi rád. Momentálne mám za partnerku celoživotnú kamarátku s ktorou sa kamarátim no do 50 rokov už tak veľa nechýba a niečo som s ňou prekecal. Keď už sme obaja nejako voľní tak po jednom kamarátskom rozhovore sme kamarátsky skončíli v posteli - vieš len tak že keď už tárame o všeličom tak si môžeme zasúložiť aby bola zámienka zostať a pokračovať v rozhovore. A zistili sme že skvelé je slabé slovo. Predtým sme o tom ani šajnu nemali, aj keď blízki sme si boli celý život. Jednoznačne sme sa zhodli že keby sme to boli čo i len tušili tak v živote na iného partnera na sex ani len nepozrieme. A ver mi že ak to počítame dohromady tak sme v živote mali celkom slušný porovnávací súbor (možno môj celkom prvý vzťah bol podobne dobrý v posteli ale už si to celkom dobre nepamätám tak to bolo dávno a možno to bolo len mladícke nadšenie pre vec, ale potom v porovnaní s dneškom 35 rokov bieda). Opakujem, ani sme nenazdali kým sme nevyskúšali a tento úplne chybný odhad sme mali obaja. Láska okamžite prišla silou uragánu veď sa poznáme odjakživa, videli sme sa vyvíjať a vieme o sebe veci ktoré nevedia ani naši ex, je to skoro ako sex medzi bratom a sestrou :)
Na druhej strane ťa ide šľak trafiť mať najlepší vzťah na záver života kedy nikdy nevieš či to už nie je posledný krát :D

elza - nestratíš ju:)...ak jej to povieš vhodným spôsobom aby tomu porozumela a pochopila ťa tak ju určite nestratíš.

elza22

Tak ono to bolo cle cisto omyl... pytala som sa aj jeho ake mal dovody to spravit, ci sa jej chcel pomstit.... a on ze sam nevie, mozno to malo byt aj tou pomstou...
Kazdopadne on ma stale odhovara aby som to povedala... ale ja to musim povedat a viem ze ma to moze stat vela.... len sa strasne bojim ze ju stratim.

No podla mna lepšie by bolo jej to povedať ako keby sa dozvedela od niekoho iného a potom na kamarátstvo zabudni...:/ .ale zas trebalo by jej to povedať tak aby sa na teba nehnevala :)..inak prečo by na teba bola nazlostená kvôli jednému bozku s jej BÝVALÝM ! nechápem:D

Slobodna

dela veľmi pekne napísané s tou intimitou :)
Vedľa v téme - Je vhodné kamarátiť sa - chlapci babe o dušu radia, aby sa určite znovu začala kamarátiť s chalanom, ktorý ju kedysi chcel a teraz má vzťah. Len neviem, či by chlapcom nevadilo, ak by mala ich partnerka takéhoto kamaráta :) myslím teraz hlavne na tú intimitu, ktorú partneri zdieľajú spolu a nie s treťou osobou. Ono sú to dosť podobné prípady a môžu končiť tiež rovnako. Lebo ako sa hovorí:
"kamarát, taky rád" :)

dela

A ak nie si donho zalubena ty,, tak nie, v ziadnom pripade sa snim nedavaj dokopy...

Neviem ci by som pocitovala hnev kebyze sa moja dobra kamoska da dokopy s mojim byvalym.. ale urcite by som sa jej uz nikdy nepozrela do oci, ani snou neprehovorila,, pretoze by zazivala intimitu s niekym s kym som ju zazivala ja a to je dost osobne.. a proste nevedela by som sa cez to preniest.. to fakt nie