Pred rokom som sa vyhladovala na smrť kvôli chlapcovi, ale potom som sa uzdravila. Pribrala som 5 kg a bola som šťastná. Neskôr sa to začalo. Spolužiaci a spolužiačky si všimli, že som pribrala. Najviac moje \"kamošky\". Veľmi ma to ranilo a taktiež ten tlak zo strany rodičov a známych. Začala som sa emotívne prejedať a zo 47kg som sa dostala na 57 za 3 mesiace. \"Kamoška\" si to všimla a ja som sa za seba hanbila. Neustále mi každý vraví, že som tučná, hlavne moja mama. V poslednom čase mám depresie a snažím sa vyhýbať ako aj chlapcom, tak aj dievčatám. Nikdy som nebola pekná, vždy som nenávidela svoju postavu a tvár, ale keď som schudla, mala som viac sebavedomia. Teraz už nemám žiadne. Tajne pojedám sladkosti, keď nikto nie je doma. Cvičím, posilujem, no aj tak priberám, pretože jem samé sladkosti až do prasknutia. Už sa ani nepozerám do zrkadla a radšej ani nevážim. Nenávidím sa. Najprv prejedanie sa, potom bulimia, potom anorexia, teraz prejedanie sa zase... Čo nasleduje potom? Momentálne to vypadá tak, že budem mať cukrovku... Prežila som si už všetko možné a to mám len 16... Ale ja to už proste nezvládam. Chcem byť ako ostatné dievčatá. Šťastná.
Prejedanie sa, potom bulimia, potom anorexia a teraz prejedanie sa...
skus zmenit stravu... napr. ak potrebujes tzv. rychle sacharidy, kludne si daj Fitness cerealie, ja lubim tie s cokoladou...alebo slnecnicove ci tekvicove semiacka... zabavi ta to luskanie a vies ako sa vravi, pocit sytosti pride az pol hodinu po prvom suste, tak to mozes si nasypat do misticky a pri telke alebo pc luskat:) Tiez mam problemy s vahou, v 16tich som pribrala zo 47 na 63 pocas jedneho roka a uz 5 rokov to nejde dole... odkedy som mala tych 63, pod 54 som nemala...a to aktivne cvicim brusaky, naraz aj 50, plavam dva krat do tyzdna pol hodinu plus tri krat tyzdenne behavam 3 km...stale sa pohybujem medzi 55-60, dokonca minulu jesen sa mi zas vaha vratila na dokonca 63,2 teda o 200g viac... No pocula som, ze v puberte pride prudky narast hmotnosti aby sa ,,zozenstilo" a potom to telo si ju ustali a drzi celu dospelost az do prechodu...Perto skus najst taku vahu, ktora ti fyzicky vyhovuje a nie taku, aby si bola vecne s nervami dakde v no vies kde...:) ja som uz 5 rokov rovnaka, aj by som chcela spet tych 47, ale nesilim to a som rada, ze aspon zdravo zijem a hmotnost si drzim :)