ahoj mam kamarata velmi sme sa zblizili pocas prace v rovnakej firme zacali sme si viac rozumieť a pocas leta sme s partiou vela behali cestovali a zacali sme si viac rozumiet,potom travit viac spolu cas a flirtovat navzajom.. casom som sa donho zalubila a som mu to naznacila on vsak sa vyjadril ze chce len kamaratstvo.. vraj je velmi rad ze ma má, ale len ako kamaratku.. zatial..vraj nikdy nehovor nikdy..
velmi ma to sklamalo no potom so mnou nadalej flirtoval, chodime spolu von sami, po veceroch, do rána, sedime na diskoteke v objati a on mi dava pusy a rozprava ako ma lubi.. ale prenho je to lubim ta asi len taka fraza a mysli to tak kamaratsky.. potom na to zase zadrie, ze ak stretne zenu svojho zivota, prestane chodit po baroch.. a takto sa to strieda..kontaktuje ma kazdy den zdiela so mnou vela veci, milo ma oslovuje mame spolocny humor.. obcas utrusi poznamku ako spolu pojdeme tam a tam, vtipkuje ze si kupime byt kde budeme spolu byvat, ze sa vezmeme, vzapati niekomu povie ze lasku este nestretol a mozno ani nechce, a podobne..velmi to so mnou zameta lebo k nemu nieco citim strasne ho lubim.. poradte mi.. njma ma zmiatlo to ako ma v poslednej dobe zacal bozkavat, aj ked len taky cmuk ale nechapem to...nechcem sa na to pytat nechcem nic pokazit, kamaratstvo mame dlhorocne a elmi dobre.. co mam robit
Chce byt iba kamarat no flirtuje so mnou
ja viem len neviem ako nnho zabudnut po tejto stranke bez toho aby som znicila kamaratstvo a netrhala zbytocne partiu dobre si rozumieme je nam spolu super..