Dobrý deň, som študentka a chcela by som si kúpiť odšťavovať. Nemáte nejaké tipy na kvalitný odšťavovač ? Brala by som niečo menšie, ľahko umývateľné a cenovo priateľné. Ďakujem
Odšťavovač
popozeraj v Lidl, ja mam odtial, stal okolo 20 e, velmi dobre odstavuje, doma si robime mix jablka, mrkvy, hrusky, mnam, mnam, je to dobra vec
podla mna je odstavovac blbost... kym mi mixer nepraskol tak som si pomixoval ovocie... napr tri pomarance ajeden grep chutilo to celkom fajn a aj to ciastocne zasytilo...
stavy maju vela cukru
Ja som chcela odšťavovať hlavne mrkvu a repu. Ochotná som investovať do tých 100€
Lepsie su snekove, ale to uz su vyssie cenove kategorie..
Ja mozem odporucit znacku Catler JE4010. Nie je sice najmensi, ale za to velmi kvalitne odstavuje ovocie aj zeleninu. Radsej si priplatim ako budem mat lacny s nedostatkom stavy. Odpad je suchy a peny je malo. Bol vitazom v teste a naozaj ma nesklamal. Cena cca 190 eur.
Katy smoothie sa robi s mixerom nie s odstavovacom. Ja mam kenwood smoothie to go a potom vacsi mixer... Na odsavovanie mam Omega 8006...
Natali co chces odstavovat, ako casto, kolko mozes investovat?
Mala som aj centrifugu rohnson 427 ale na mna dost hlucne, mala vydatnost stiav a dlhsie cistenie...
ja by som si chcela robit smothie ale tiez neviem ktory odstavovac je na to vhodny.. hlavne nieco male by som potrebovala..
Co vsetko na nom budes realne odstavovat?
Ja mam doma, značku tušim eta, ale je to trošku i zbytočné, lebo malokedy ho využívam. Dôvod: treba vela ovocia a štavu je nutné ihned vypiť (čo nieje zlé, len to nemusí každému vyhovovať) :/