Dobrý deň, som študentka a chcela by som si kúpiť odšťavovať. Nemáte nejaké tipy na kvalitný odšťavovač ? Brala by som niečo menšie, ľahko umývateľné a cenovo priateľné. Ďakujem
Odšťavovač
skús si pozrieť stránku orava.eu a ich ponuku ;) sú tam veľmi pekné kúsky za dobrú cenu
mrkni sa na orava.eu oni majú dobré ceny a výkon ktorý u konkurencie stojí podstatne viac
Ak chceš kvalitný odšťavovač tak si budeš musieť priplatiť. Ja som dilemu odšťavovača napokon vyriešila mixérom. Kúpila som si Klarstein VITALIC a som skutočne maximálne spokojná.
ja mam maly ponorny bamix , mam malu kuchynu takze som nemohla si dopriat velky mixer ale tento uplne staci, je vykonny.
Ak chceš lacný a kvalitný, tak skús tento www.spotrebitelskytest.sk . Ak nemáš núdzu o peniaze a nechceš robiť kompromisy, tak tento www.spotrebitelskytest.sk
na smoothie odporucam vitamix, je to vykonny mixer na vsetko a smoothie urobi nadychane ako oblacik, je to rozdiel ak ho urobis na menej vykonnom, kuk vegansku stranku vitarian.sk, najdes tam mixery aj odstavovace a plno clankov k zdravej vyzive
Áno Smoothie s odšťavovačom neurobíš, ale urobíš si fajnovú zdravú šťavu z ovocia, ale aj zeleniny. Tiež dobré. V zásade ale platí, že čím vyššia cena tým kvalitnejší prístroj, ktorý napríklad získa z rovnakého počtu ovocia viac šťavy a pod. Čo sa týka ceny, tak odporúčam: Bosch MES 3500, ktorý si chválej hlavne v Nemecku. Inak test odšťavovačov nájdeš treba tú: www.testkvality.eu
Ahoj, odporucam Braun sami sme ho nedavno kupovali(Multiquick 5)... da sa odstavovat vsetko od repy az cez mrkvu... ma dva rezimy pre meke a tvrde ovocie... a ma funkciu drip stop takze po odstaveni ti z neho nebude odkapavat. Vykon je dostacujuci.