Syn po 50tke stále u rodičov

Príspevok v téme: Syn po 50tke stále u rodičov
katarina b.

Dobrý večer.

Ja aj manžel sme už z tejto situácie zúfalí.Obaja máme už po 70tke.Obaja popri dôchodku ešte podníkame.Všetko by bolo dobré, len keby bol syn ako každý normálny muž v jeho veku.Má 54 rokov, nikdy sa neosamostatnil, býva u nás, nepracuje(za celý doterajší život mal len pár brigád, aj to sme ho museli donútiť), ženu a deti tiež nemá(vždy vyhľadával len krátkodobé známosti).Čo máme robiť?Možeme ho vyhodiť z domu aj keď má u nás trvalý pobyt?Prosím, poraďte mi.

Ďakujem

katarina b.

Dixit, áno, mali.Ale nechceli sme ho vyhadzovať, pretože sme ho mali veľmi radi,rozmaznávali sme si ho.Je a aj bolo to naše jedine dieťa.Viem, boli sme hlúpi a zaslepení láskou, a až teraz sme pochopili, že sme robili zle.Mysleli sme si totiž, že sa sám osamostatní, nájde si ženu, prácu, odsťahuje sa a založí si rodinu.Takto sme si to s manželom ani náhodou nepredstavovi.Ani v najhoršom sne!

Rocketman

Chlap co ma 50 rokov, nepracuje a byva s rodicmi je u mna troska. Vacsinou je to nejaky povalac co sa mu nechce robit a holduje alkoholu...Tak uz tazko nieco zmenite. Ked sa nezmenil do 25-30tky, v 50tke sa uz absolutne nezmeni...
Bohuzial, je to ciastocne aj vase zlyhanie. Mali ste ho nahanat ked mal este 30 rokov. To ste uz museli vidiet, ze je na ceste povalaca a darmozraca. A nie cakat az kym bude mat 54 rokov.

sweater*

myslim ze uz je neskoro... nechcem byt hruby ale asi je treba si priznat samym sebe ze sa nezmeni, zostane taky uz na furt. myslim si ze ak ho vyrazite z domu co sa mu stane ze sa bude tulat, asi bez ubytovania a prace. velmi malu sancu by som dal tomu ze sa zrazu zobudi, preberie zodpovednost za svoj zivot a zacne pracovat. zial no

dixit

?
v tomto veku asi ťažko, to ste mali spraviť pred 30, najneskôr pred 20 rokmi. teraz by sa už z neho stal akurát tak bezdomovec...