Čo má človek robiť keď je doma v byte napríklad keď príde z práce alebo má voľno a nemá peniaze aby sa chodil po vonku zabávať a je sám? Akú činnosť odporúčate? Lebo sedím len stále pri pc, alebo tablete a internete, pozerám internetové články, fóra, hrám online hry, ale už ma to vôbec nebaví a som z toho len otrávený. No vôbec neviem ako to nahradiť, čo vlastne robiť? Pozeranie TV je ešte horšie, to ma absolútne nebaví. Občas sa dá napríklad poupratovať v byte, alebo skúsiť niečo navariť, ale týmto sa nedá zaoberať stále. Krížovky sa dajú raz za čas, na polhodinku sa dá prečítať nejaká kniha, ale čo potom? Čo robiť aby som nečumel stále na ten display? Prosím vás skúste dať nejaké tipy, ďakujem.
Čo robiť doma?
učiť sa jazyk tak, že si čítaš články/pozeráš film v danom jazyku. Zabere to dosť času a zastavuješ sa pri slovíčkach ktoré si potrebuješ/chceš preložiť, lebo ťa to vtiahlo do deja; ak vieš angličtinu na YT je mrte videí ako vyrábať náramky (to zaujíma mňa, ty si pozri niečo svoje, čo ti sadne), krabičky z papiera, vyrob vtáčikom budku na balkón; pastelky alebo vodové farby veľa nestoja a sú na mnohonásobné použitie - môžeš kresliť niečo úúúplne neurčité, proste len zacapkaj papier farbami; napíš list babke/rodičom/kámošovi(rukou); vyrobiť niečo z papiera - origami; cvičiť s vlastnou váhou; vymaľovať izbu síce niečo stojí ale je to aj potrebné, našetri na to a naplánuj si to na niekedy; napíš si na papier, ako asi bude vyzerať tvoj život o 5 rokov, ako by si chcel aby vyzeral, vlož to do obálky a starostlivo uschovaj, takéto veci sa strašne dobre čítajú po rokoch; pozri si nejaké vzdialenejšie cyklotrasy a naplánuj nejaké cesty, kde si ešte nebol. Vlakom a aj s bicyklom sa tak dostaneš a pokukáš kde kade... viac ma nenapadá.
*alebo aj niečo vonku čo nestojí peniaze.
To je Hanka škoda že máš takéto podmienky lebo prekračujem tvoju hornú hranicu. :D
Delete ja už si privyrábam a zopár ľudí poznám, len vravím nemám peniaze na takéto aktivity každý deň. Mńa len zaujímajú nápady čo robiť keď je človek doma, ale niečo aj vonku čo nestojí peniaze.
Na všetko už v dnešnej dobe potrebuješ peniaze...buď rád ak si máš z čoho zaplatiť školu a internet...alebo si po večeroch privyrábaj. Spoznáš aj nových ľudí a niečo budeš aj mať.
PS: onanovanie je síce fajn ale sex je sex :D
Hanka, to by ma tiež asi moc nebavilo, jedine že by si mi s tým pomohla. ;)
bccrv, vzdelávanie stále patrí k mojej náplni dní, kedže aj študujem na VŠ, ale nepatrí to zrovna k príjemným činnostiam pri ktorých by si človek mohol oddýchnuť a načerpať, či načerpať nejakú energiu ďalej fungovať.
Delete, do spoločnosti chodím, ale nedá sa každý deň, pretože každá aktivita vonku stojí peniaze, či už bary, kiná, výlety, obedy, lyžovačka,... ja mám málo peňazí a musím šetriť. A vonku bezcielne len s niekym chodiť bez peňazí je naozaj o ničom. Chodím aj na bike samozrejme, aj behať, ale to sa tiež dá len občas a teraz v zime skoro vôbec. Takže preto som viacmenej stále len pri internete, ale už mi z toho hrabe, aj oči ma už bolia z toho.
vzdelavaj sa, studuj, pozeraj zaujimave filmy, serialy, fokumenty,
alebo chod behat
Zoznamky??? Fóra???
Do spoločnosti musíš ísť...
veď sexuj :D