Čo robiť doma?

Príspevok v téme: Čo robiť doma?
čorobiť

Čo má človek robiť keď je doma v byte napríklad keď príde z práce alebo má voľno a nemá peniaze aby sa chodil po vonku zabávať a je sám? Akú činnosť odporúčate? Lebo sedím len stále pri pc, alebo tablete a internete, pozerám internetové články, fóra, hrám online hry, ale už ma to vôbec nebaví a som z toho len otrávený. No vôbec neviem ako to nahradiť, čo vlastne robiť? Pozeranie TV je ešte horšie, to ma absolútne nebaví. Občas sa dá napríklad poupratovať v byte, alebo skúsiť niečo navariť, ale týmto sa nedá zaoberať stále. Krížovky sa dajú raz za čas, na polhodinku sa dá prečítať nejaká kniha, ale čo potom? Čo robiť aby som nečumel stále na ten display? Prosím vás skúste dať nejaké tipy, ďakujem.

fajnovka

Si zlaty chalan, skoda ze nie som mladsia. Aj to varenie ma dostalo.

Nuz, mam z teba pocit, ze si citlivy mlady muz /chalan/. Tak teda rada. : uprac si najprv v byte a tym aj v hlave.
-Zostan pri dobrych navykoch / behanie, bike,../. Udrziavaj dobre vztahy /rodicia, kolegovia, kamosi/.
-Skus nejaky uzsi kruh ludi, napr. turisticky oddiel, poznavanie pamiatok a hradov, ich udrziavanie a organizacia okolo toho - lebo si bystry - ...,
- skus preskumat nejake nabozenstvo, najprv radim krestanske, potom budaisticke .., studuj to, chod medzi nich - napr. cirkev bratska na Cukrovej v BA /neviem odkial si/, Nemusis to prijat, ale preskumaj,
- pomahaj ludom v nudzi, organizuj, ked sa zoznamis, tito ludia ta prijmu s otvorenou narucou, lebo si dobry.
- tymto vsetkym sa ti otvoria nove vztahy, nove moznosti.

Hlavne sa zoznamis s hodnotnymi ludmi, ktori v tvojom zivote mozu zostat navzdy. Zalozis rodinu, bude dolezite aj nieco ine, ako hry, lebo uz budes v realnej HRE.
Podla mna na to mas vsetky predpoklady, len zdvihni rit. Pozdravujem ta a napiiiis.

kafe

ináč to varenie je u chlapa ozaj veľké plus. Mňa pri ňom napadlo, že môžeš si pestovať bylinky-korenie doma na okne.

sexana

Ja som si vzala psa z útulku a mám po probléme ale keďže aj krmivo čosi stojí skús niečo menšie napr. potkana :-D a ten sex, tiež fajn činnosť hm :-P

Sausage 90

Tak asi tusis, co ti poradi rozumne zmyslajuci clovek - najdi si priatelku. Ta vyplni hodne volneho casu. Ak je to nadludsky ukol, zacni chodit do posilky. Pre studakov su vacsinou za babku.

nede

hanka9

to myslis vazne ze len 16 az 18 cm v stoporeni?
ja som furt trpel komplexom ze mam maleho vtaka prvy sex som mal az v 23 a myslel som si ze priatelka ma vysmeje a ona pritom bola zaskocena z toho ze taku bazuku este nevidela problem sme spolu neskor vyriesili a prisli sme na to ze sa mi zdal maly preto ze mam ruky jak lopaty.

Sejla

alebo si pis dennik, ci zaloz si blog, ci pozeraj filmy a pis recenzie, objavuj novu hudbu, ktoru nepoznas, alebo chod robit dobrovolnika kdesi kde tvoju pomoc potrebuju

Sejla

youtube tutorials: ako kreslit 3D obrazy, rozne kresliace techniky, hrat na ustnej hramonike, hrat na gitare, ci lubovolnom nastroji, ako modelovat z hliny, ako vyrabat predmety zo zivice atd...
Alebo sebazdokonalovanie, vystupovanie pred publikom: citaj knihu nahlas, nahravaj sa na audio, sprav si vlastne mp3 knihy, ktore mozes pustat neskor svojim detom, alebo meditacia, yoga,
Alebo sa zacni venovat nejakemu subjektu do hlbky a stan sa expertom vo vareni indickych jedal, ci sushi, alebo cojaviem, nauc sa graficky dizajn, pracovat v roznych programoch, alebo zober fotak, zacni robit time lapse videa, napriklad oblohy, rastucej travy, cokolvek,
moznosti je vela :)