Moje striedanie nalad

Príspevok v téme: Moje striedanie nalad
Leahh

Ahojte. Potrebujem pomoct.Mam caste striedanie nalad.Niekedy je to az take ze cely den je vsetko fajn a zrazu ma nieco podrazdi a uz som jak lavina.Citim sa kvoli tomu zle lebo si zhorsujem tym vztahy naokolo.So zlou naladou som privelmi v strese a hovorim to co by som inokedy nepovedala.Niekedy sa mi krasne podari zahryznut si do jazyka a popremyslat..ale to nie vzdy.Trapi ma to lebo sa kvoli tomu citim ako zly clovek
Da sa to riesit aj bez pomoci psychologa?Ja som velmi impulzivna a to kvoli veciam ktore nestoja za to.
Dakujem za vsetky rady...potrebujem vyjst z toho uz.

Delete

Hormóny sú silný protivník ale ak si mala takú povahu celoživotne tak si najsilnejším protivníkom pre seba len a len ty sama.

Len predispozícia je dedičná a každá dedičnosť je tak trošku darom. Len sa ju musíš naučiť regulovať podľa toho, ako to vyhovuje tebe.

Ak ťa niekto naserie tak prečo ho nezbiť? :D
Rozumieš? Niekde musíš emócie ventilovať a naopak ich musíš niekde potlačiť. Ideálne je sa na celé dni zamestnať nejakou fyzickou aktivitou a obklopovať sa ľuďmi, pri ktorých necítiš až také napätie.

Skús...funguje to a nie je dobré dusiť v sebe tú nahromadenú energiu. pretransformuj ju do niečoho, čo robíš...Predstav si, že sa hneváš a chceš to vypustiť...skús napríklad porýľovať celú záhradu ak máte alebo namaľuj obraz a vlož tie emócie tam.

Je veľa možností :) Ale nie je to jednoduché

Leahh

Delete dakujem lebo ja sa citim uz ako blazon

Ci beriem antiku - nie neberiem uz vyse roka ale beriem duphaston co su ine hormony...neviem ci to moze byt z toho.Hormonalny profil mi robia kazde tri mesiace a mam zvyseny testosteron..preto ten duphaston.Ale naladova som bola celozivotne..mam pocit ze v tom rolu hraju aj geny.. nemam rada svoju povahu.Ale po pravde naladu zmenim ak ma dakto k tomu vyprovokuje.Dovtedy som kludna a mila..tam musi byt nejaka akcia aby to vyvolalo moju reakciu.
Vitaminy vyskusam..cukor som obmedzila nakolko v poslednej dobe mi ani nechuti

Delete

Môžeš si vybrať psychologie.studentske.cz

Ja mám z toho viac pozitívneho ale určite aj ty nájdeš niečo čo by ťa charakterizovalo.

Nie vždy je dobré držať sa na uzde :)

Tým nechcem napísať, že by si mala hádzať po ľuďoch poháre ale...

:) Veľa šťastia ti prajem a nie, nie je to choroba ale dar, ktorý sa musíš naučiť používať. Ale je to veľmi náročné. Potlačiť negatívne stránky :)

MultiLevel

Zmeny nalad moze sposobovat cokolvek. Neuzivas antikoncepciu?
Ked zenam v tele hapruju hormony, moze sa to prejavovat rozne, aj naladovostou. Popros gyndu o hormonalny profil,tak isto sa mozes poradit s nou o co by mohlo ist. Mozes si o tom pohovorit so psychologom. Tym nechcem naznacit zeby si bola psychicky chora, ale moze ti poradit ako tieto neprijemne stavy zvladat. Dolezite je vsak vediet pricinu.
Dalsia moja rada, skus si na cas odopriet sladkosti, cukor...Uzivaj vitamin C a B12, B6, pocula som dobre ohlasy aj na Femigard....

embryo

si zena... v tvojom pripade ti pomoze uz len operacna zmena pohlavia alebo precitanie si knizky "vzrusujuce fenomenologicke rozbory krizy sucasneho zenskeho pokolenia v strednej europe" :-)

Leahh

V com to beries ako vyhodu?
obklopujem sa kludnymi ludmi so zmyslom pre humor ale oni nemaju pochopenie.Ja ich aj chapem a uz samej seba mam dost.Neviem ani z coho prameni moja nervozita z banalit.Asi si jedine vzdy potrebujem premysliet pred tym nez nieco urobim aby som nevyznela zle

Delete

Ja mám cholerickú povahu a môžem ti povedať, že to nie je vždy len nevýhoda :)

Naučíš sa to ale musíš sa obklopovať kľudnejšími ľuďmi, pri ktorých sa to bude postupne upravovať. Potrebuješ byť jednoducho konfrontovaná v spoločnosti ale nesmieš sa hádať inak to tvoj stav vždy zhorší.

Potrebuješ inteligentných a diplomatických ľudí na kontru.

Ryby bývajú celkom dobrým spoločníkom pre cholerikov.

ale je to len moja skúsenosť.