Dobry den mali ste niekto zapal hrubeho creva??? Ake ste mali priznaky?? Ako prebiehalo vysetrenie a ako ste sa liecili??:( dakujem za odpoved
Zapal hrubeho creva
Inac tie skodlive mikroby sa tam dostali najma pri nedostatku zaludocnych kyselihjn, lebo pri dostatku kyselin sa mikroby na jedlach kyselinami znicia , az na malicke vynimky, ktore su dost kyselinovzdorne
Zapal v crevach je sposobeny mikrobami, ktore skodia. Proti nim tam pracuju uzitocne mikroby, najma bakterie=probiotika
a je logicke, ze tie uzitocne musime podporovat aby vytlacili tie skodlive.
Na to treba brat cely zivot doplnky zmesi mikrovlaknin a nasadzat si pravidelne probiotika.
Z potravin treba obmedzit cukry a vyrobky z bielych muk, lebo tie podporuju prave tie skodlive mikroby
ahoj, aké máš prejavy ty? Tiež si vystriedala všelijaké vyšetrenia ? mala som zápal žalúdka, dvanástroníka, aj čreva a dalšie iné,ale je chvalabohu už za mnou. Keď na to spomínam mala som také bolesti, že som v škole nedokázala obsedieť, bola som dosť na nervy, nič jesť, z vody tiež zle no proste nikomu to neprajem takže si viem predstaviť ako ti je. Liečila som sa dosť dlho, z toho som sa po tom vyliečila. Dozvedela som sa o jednej firme, ktorá má veľmi kvalitné výživové doplnky a nedám na ne dopustiť, stále ich beriem a konečne som zdravá. Kedže mi veľmi pomohli a tie produkty nie sú voľne dostupné napr v lekárni, začala som ich sprostredkovávať inym ľudom. Ak chceš aby ti zasa bolo ako pred tym, napíš mail môžem ti dať viac info.
A jednoznačné sa to lieči diétov
Pri zápale hrubého čreva skratuje práve Imunitný systém. Na zápal hrubeho čreva sa ešte nevie žiadny liek iba je liečba ako sa daju príznaky trochu utíšiť.
3 jasné príkazy zápalu hrubého čreva sú:
1.Hnačka
2.Bolesti brucha
3.Chudnutie