Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zabuda alebo nechce?

Príspevok v téme: Zabuda alebo nechce?
pink000

Ahojte poprosila by som o radu.....je normalne ak sa mi priatel cez den neozve ked je v praci 12 hod?maximalne sa mi ozve tak cez obed aj to ja mu niekedyx zavolam...nezaujima ho co robim kde som?vrajže zabudol to je stale jeho vyhovorka alebo že nema čas a že naco si tolko pisat ked si možme zavolat vecer,chodime spolu 2 roky a presdkakali už vsetko asi ale istali sme to......podla mna ak clovek niekoho lubi tak by ho malo zaujimat aspon poslat 3 sms ze aky ma den a co asi tak možem robit?

karolinka122

keby len jednu sms, ale slecna vyzaduje aspon 3...ina stihomanka, asi to chlap coskoro zabali, to nevydrzi ziadny, je jedno, ci ma prace nad hlavu, alebo trocha cas,ked sa maju este vecer vzdy vidiet...

pink000

je normalne že sa mi neozve???? podla mna nie ,lebo ked clovek nikeoho lubi tak by mu mal aj chybat a aspon sem tam sa zaujimat aj v praci aj keby neviem co bolo,,,,viem že niekedy ma frmol to je asi v kazdej praci ale nie stale kazdy den....len mi poviem ved vecer si budeme volat tak si porozpravame co sme robili...ked už nieco chce vtedy sa mi ozve???myslim vecer aby som prisla za nim alebo on za mnou.....vtedy ho zaujima vsetko lebo už nieco chce odomna....pride mi to dost debilne....ja som taka povaha že nemam sa problem ozvat hocikedy a stale si najdem cas aby som sa ozvala alebo napisala aspon sms

flegma

kks, keby po mne niekto chcel, aby som mu posielala pravidelne sms s otazkou, ako sa ma, tak ho kopnem do zadku...

doubledog

je uplne normalne, ze sa ti neozve.
a robis chybu, ze to od neho chces.

ale zaujimave je, ze jeho vysvetlenie (ktore je uplne prirodzene) povazujes za vyhovorku.
to je pre neho dost urazlive, lebo to znamena, ze ti na nom prilis nezalezi, nezaujima ta, ako veci vnima on.

smutnedievca

moja hladaj si ineho to ti ja radim toto iste sa mne stalo a zistila som ze ma inu uz davno len mi to nechcel povedat aby ma neranil ....

pink000

pracuje v tel.službach ako sef,,,,proste ma cas lebo vela ludi mi vravi tu ho vidia ide tu a tam....nevravim že daco zle robi ale poslat a sa popytat ma aky mam den a co robim?je podla mna normalne ,,,,a on že zabudol alebo nema cas????za celych 12 hod nema 10 sekund na sms????

karolinka122

kazdy den sa ma z prace ozyvat?? ty si nejaka narocna, najdi si pracu aj ty, aby si sa doma nenudila a necakala, kedy zavola, nezavola...