Som v zlej partii priateľov

Príspevok v téme: Som v zlej partii priateľov
Green

Prežívam teraz také zvláštne a dosť depresívne (pre mňa) obdobie. Som v 3 člennej partii, z toho jedno je dievča a my dvaja sme chlapci. Od zakladnej školy som s tym dievčaťom prežil veľa toho, pretože sme boli aj ako všetci traja spolužiaci.S tým dievčaťom si rozumiem ako s nikým iným, vieme sa porozprávať skoro o všetkom. A horšie je, že k nej cítim aj niečo viac. No v poslednej dobe, jak sme išli na strednú školu spolu do jednej triedy, sa všetko zmenilo. Cítim, jak sa odomňa vzďaluje a radšej ide za druhým kamarátom z našej partie. Je to ako keby jej rodinný kamarát. Teraz posledné dni, sa cítim ako keby som bol len na zvyš a von ma volajú len kvôli tomu aby neboli len oni sami dvaja. Berú ma proste ako len samozrejmosť. Chcem ju získať naspäť a chcem obnoviť zasa tie dobré vzťahy a to kamarátstvo, aby mi ju jednoducho ten druhý "neprebral", a aby som aj ja niečo pre nich znamenal, a aby ma nebrali ako samozrejmosť. Rozmýšľal som už aj o tom že by som jednoducho s nimi nebol v partii a šiel by som za mojou kamarátkou ktorá je zároveň tiež aj moja spolužiačka. Len sa obávam toho, že by ma začali ohovárať a to všetko proste. Nemám to jednoducho v živote ľahké, neviem si vybrať čo a jak daľej. Pretože toto sa už fakt nedá s takýmto pocitom žiť. chcel by som sa ešte spýtať, jak je to s psychológom? Koľko eur sa zvyčajne platí za jedno sedenie?

tazkyzivot:D

a co budes robit v pripade naozaj vaznych zivotnych udalosti? sa pojdes rovno obesit? trosku nadhladu a zdraveho rozumu by nezaskodilo..

jajaa

mne sa to vôbec nezdá ako prkotina, veď srdcové záležitosti vedia riadne bolieť...väčšine z vás by trochu empatie nezaškodilo...skús napísať na ipcko.sk, kde môžeš pokecať aj s psychológom.

Delete

kerysha :)

Naozaj by si to mal tej holke povedať. Alebo to nechaj tak a nájdi si iných kamarátov. Ale ak niečo nevyskúšaš, tak nevieš aké to je alebo by mohlo byť.

kerysha

Bola by som zvedava co by si robil kebyze mas vacsie problemy ako jr napr.stratit strechu nad avpu,prist o blizkeho cloveka-smrt,v rodinne ak mas problemy a pod. S takymi problemami ako mas ti sa nechodi k psychologicke..radsej povec holke co citis uprimne :)

miki24

No všetko patrí k tomu, ale kvôli tomu hľadať psychológa tak... Nechcú tak nechcú mne sa tiež prihodilo niečo podobné a prišiel som po odchode na strednú o najlepšieho kamoša. Život sa nezrútil som si našiel ďalších najkamarátov a nielen jedného. Z ľudí, ktorí ohovárajú tak si nič nerob aj tak do očí ti to nepovedia, lebo sú príliš slabí na to. Čo očí nevidia tak to srdce nebolí.

laura36

zelam ti, aby si to v zivote nemal nikdy tazsie ako teraz - sa zamyslat nad takymito trapotinami. Tvoj zivot cely v tomto velkom svete tvoria 3 ludia a podla nich budes zit? Tak nech sa paci...Prosim ta, psychologa s tymto urcite neotravuj, vyhodi ta s tym, ze si nemas robit zarty...