Poziada ma niekedy o ruku?

Príspevok v téme: Poziada ma niekedy o ruku?
nepoziadana

ahojte potrebujem sa niekde zdoverit. s priatelom sme spolu uz 2 roky. mame krasny harmonicky vztah, byvame spolu jedine co chyba je posunut vztah dalej. vie, ze to chcem, ze by mi bolo prijemnejsie byt jeho snubenicou ako druzkou, uz som mu to povedala a napriek tomu nic. stale som dufala, narodeniny, vianoce, novy rok ale stale nic. som z toho strasne sklamana a frustrovana. ked ma miluje ako tvrdi preco to nespravi? boja sa toho chlapi? vazne uvazujem uz aj o rozchode, lebo po svadbe tuzim a neviem ci chcem ostat vo vztahu nadivoko..

Angelina7777

Dva roky nie je kratka doba. daj mu to precitat. su to dva roky Tvojho zivota a zasluzis si istotu. ak sa nevie rozhybat, tak nech rata s tym, ze Ta moze stratit. mne moj prvy muz priniesol zasnubny prsten po 4 tyzdnoch od spoznania. ked milujes, nie je co riesit

kafe

aj mne sa zdá dva roky krátka doba. Ako už povedal sweater, uvoľni sa a prestaň sa na to tak sústrdiť. Ak si v kŕči, tak ako na just nič nepríde, ked sa tým prestaneš zaoberať... sama uvidíš.

sweater*

mna manzelstvo napriklad dost strasi, mozno aj jeho. ale urcite ta zato nemusi nemilovat. podla mna je 2 roky stejnak kratka doba. vyckaj casu, ak citi vaz vztah rovnako nieje dovod preco by to neurobil. hlavne sa nato skus prestat sustredit, lebo nahananim sa za touto jedinou vecou to mozes cele uplne dokafrat

MultiLevel

Nepoziadana, preco ho nenechas, nech to urobi ked bude chciet? Vie o tvojich tuzbach, tak to uz nechaj na neho. Pises, ze mate harmonicky vztah, snad aj rovnako vidite buducnost, tak naco sa ponahlas :)
Ver, ze nie je nic krajsie ako ked ta muz sam od seba poziada o ruku. Ten moj to urobil bez toho, aby sme sa dopredu o svadbe, ci zasnubach rozpravali, absolutne som netusila, ze vobec nad niecim takym premysla. A je to omnoho krajsie, ako ked mi kamaratky rozpravaju, ze svojich partnerov k tomu dotlacili, lebo "uz by sa patrilo posunut vztah". Mnohi chlapi to potom neurobia preto, lebo chcu, ale preto, ze partnerka mrnci, ze uz to chce! :D