Poziada ma niekedy o ruku?

Príspevok v téme: Poziada ma niekedy o ruku?
nepoziadana

ahojte potrebujem sa niekde zdoverit. s priatelom sme spolu uz 2 roky. mame krasny harmonicky vztah, byvame spolu jedine co chyba je posunut vztah dalej. vie, ze to chcem, ze by mi bolo prijemnejsie byt jeho snubenicou ako druzkou, uz som mu to povedala a napriek tomu nic. stale som dufala, narodeniny, vianoce, novy rok ale stale nic. som z toho strasne sklamana a frustrovana. ked ma miluje ako tvrdi preco to nespravi? boja sa toho chlapi? vazne uvazujem uz aj o rozchode, lebo po svadbe tuzim a neviem ci chcem ostat vo vztahu nadivoko..

dalsi

Hovori sa, ze co funguje, do toho netreba vrtat :-D Jedno velmi stare mudro :) Chlap sa moze opravnene obavat, ze to co robi teraz, dobrovolne, moze byt v manzelstve vynucovane a naopak, ze zena sa snazit prestane v manzelstve.

Preto bez manzelstva /len druh-druzka/, vznika iste mensie napatie, kde sa jeden musi snazit o druheho, pretoze sam chce, lebo je vzdy mozne urobit vztahu rychly koniec.

V manzelstve vela ludi zlenivie a z toho moze byt obava, ze vztah pojde dole vodou, ak to bude tahat len jeden a ten druhy bude na to kaslat.

dalsi

Angelina7777 - Dnes 08:31: odkedy je manzelstvo istota ?

nepoziadana Dnes 00:01 - ze ty chces, neznamena, ze on to citi rovnako. Predstav si, ze mate vztah, ktory funguje. Ale moze fungovat len tak-tak.

Dnes ma kopec zien pocit, ze co chcu, to im muz musi dat. Maju na muzov velke naroky. Opacne, ked maju muzi naroky na zeny, sa to vsak vela zenam nepaci a ich potreby ignoruju. A potom sa divia...

Zuzka.forum

máte dieťa? tak čo ste sa nevzali klasicky "z lásky k dieťaťu" keď si zistila, že si tehotná, hm? :)

nepoziadana

dakujem vam. ani nejde o to ze som vydajachtiva, skor o to ze mi to pride ako prirodzeny posun vo vztahu.pozname sa mnoho rokov, 2 sme spolu, byvame spolu, mame dieta. skratka mi pride ze mozno je uz ta doba aby sme nas ztah zoficialnili...ale mate pravdu nebudem naho tlacit, aj ked ma to privadza do zurivosti :)

laura321

ty si nejaka vydajachtiva...mne to po 10 rockoch nechyba, aj som to odmietla, kazdy sme ini, ale ak ti len o to ide, isto sa najde taky, co uz po tyzdni ta poziada..

doubledog

jemu to zjavne nechyba, ved ani nema preco.
manzelstvo v dnesnej dobe nema pre muzov taky vyznam ako mozno kedysi malo.