Som osamelá

Príspevok v téme: Som osamelá
Nika23765

Dobrí deň. Som strašne osamelá, rodičia sú väčšinou v práci alebo riešia nejaké záležitosti a ja nemám ani veľa kamarátov pretože vraj sa u mňa cítia blbo pretože sú vraj oveľa chudobnejší a skromnejšie žijú. No ale ja nie som zlá ani drzá ako niektoré dievčatá z bohatej rodiny, ja predsa nemôžem zato že sa máme dobre, no aj tak sa so mnou nikto nechce baviť. Potrebujem od vás radu ako si nájsť kamarátov?

Nika23765

Ahoj Paty :) mám 16 rokov a s tým venčením psa to nepôjde pretože nemáme psa :D a na diskotéky chodievam ale väčšinou sa viac s tymi ludmi neuvidím :) do mesta tiež chodievam ale len sama lebo ako som spomínala kamarátky idú s 50-imi eurami a ja idem napr. s 250-imi eurami a preto sa im zdá blbé so mnou chodiť nakupovať :( a aj tak ja chodievam do iných obchodov ako oni takže neviem no :(

Paty

Ahoj Nika.Kolko máš rokov?Ja som na tom rovnako.Študujem na vysokej škole a nemám ani čas na kamarátov,aj ked ich nemám veľa..
Máš viac možností ako si nájsť priatelov-ja som spoznala vela ludí pri venčení psa,pri cestovaní.
Môžeš sa prihlásiť do nejakého kurzu,ísť do mesta,discotéku...