Dobrí deň. Som strašne osamelá, rodičia sú väčšinou v práci alebo riešia nejaké záležitosti a ja nemám ani veľa kamarátov pretože vraj sa u mňa cítia blbo pretože sú vraj oveľa chudobnejší a skromnejšie žijú. No ale ja nie som zlá ani drzá ako niektoré dievčatá z bohatej rodiny, ja predsa nemôžem zato že sa máme dobre, no aj tak sa so mnou nikto nechce baviť. Potrebujem od vás radu ako si nájsť kamarátov?
Som osamelá
Ahoj Paty :) mám 16 rokov a s tým venčením psa to nepôjde pretože nemáme psa :D a na diskotéky chodievam ale väčšinou sa viac s tymi ludmi neuvidím :) do mesta tiež chodievam ale len sama lebo ako som spomínala kamarátky idú s 50-imi eurami a ja idem napr. s 250-imi eurami a preto sa im zdá blbé so mnou chodiť nakupovať :( a aj tak ja chodievam do iných obchodov ako oni takže neviem no :(
Ahoj Nika.Kolko máš rokov?Ja som na tom rovnako.Študujem na vysokej škole a nemám ani čas na kamarátov,aj ked ich nemám veľa..
Máš viac možností ako si nájsť priatelov-ja som spoznala vela ludí pri venčení psa,pri cestovaní.
Môžeš sa prihlásiť do nejakého kurzu,ísť do mesta,discotéku...