Som príliš vysoká

bonparova

Mifor co Stalin, ale aj Bonaparte a Hitler boli na muzov dost nizky. Obaja mali nieco okolo 160 cm a pozri aky to panovnici boli a ako zmenili dejiny svojich statov. Respekt nieje o vyske tela ale o povahe a schopnosti vediet viest ludi. Poznam kopu vysokych ludi co maju nizke sebavedomia, su zakriknuti a mnohi aj boli sikanovyni na skolach ako moja jedna spoluziacka zo zakladnej. Bola najvyssia ale taka ticha a uzavreta ze ju ini sikanovali a posmievali sa jej.

weaponry

mifor ale keď si zoberieš, že Stalin mal výšku len 155 cm a vzbudzoval rešpekt, tak asi ten rešpekt nie je len o výške, ale samozrejme vyšším ľuďom je prirodzenejší.

mifor

Weaponry, veď ty to máš super. Ja mám necelých 145
cm, takže rešpekt určite nevzbudzujem. Ale kto má s tým problém, ten ma nezaujíma.

dixit

možno už rásť nebudeš, možno ešte podrastieš, to dopredu nikto nevie. jedno je isté: nižšia už nebudeš, tak si svoju výšku užívaj, pekne hlavu hore (obrazne i doslova - v žiadnom prípade sa nehrb!). nemáš žiaden dôvod na komplexy.

inak aj ja mám 173, rástla som zhruba do 14-15 rokov

xem

časom zistíš že je to výhoda ;) byť vysoká baba a to čo ostatný hovoria rovestníci ti môže byť tak veľmi ukradnuté ... nestojí to ani za zamyslenie

weaponry

Buď rada, že nie si nízka, to až potom by si mala komplexy... ako napríklad ja meriam 158 a na každého sa dívam zospodu..a o rešpekte ani nehovorím :(

D0minika

Nie si vysoká, ja mam 16 rokov a meriam 173 .. a uz od 14 mam taku vysku. Nic sa neboj, ja som si myslela, ze na strednej budem najvyssia, ale nie je to tak,som asi piata . Jedna ma 185 cm :) a od vsetkych chalanov som nizsia :)v triede mas este chalanov, ktorych ten rast caka.. aj u nas na zs boli ako ja a do deviny sa poriadne vytiahli :) a teba si nemyslim, ze este vyrasties, mozno tak 2-3 cm:) baby sa vyvijaju skor nez chlapci