SPU Nitra

Príspevok v téme: SPU Nitra
ivana1598

Ahojte :) uvažujem nad štúdiom na SPU Nitre, výživa ľudí. Ak ste tu niekto z tade alebo aspoň z blízkych odborov, tak sa ozvite. Chcela by som sa pár vecí popýtať ako napr. aké maturitné predmety by boli najlepšie, ako je to tam s predmetmi, či sú tam dobrí profáci, v akom stave sú na tom internáty a hlavne, neviete niekto či je titul potom uznávaný aj v zahraničí (Európska únia) alebo či sa dá z tejto školy potom získať EUR ING... ďakujem :)

vyzivarka

ahoj, neodporúčam ti to študovať, s výživou to nemá nič, budeš sa učiť o zvieratách, rastlinách, kopec chémie, aspoň čo sa bakalára týka. viď predmety tu: is.uniag.sk nehovoriac o tom, že ich názvy sú niekedy dosť zavádzajúce... ak chceš viac info, nechaj tu e-mail. napíšem.

študium spuu

moja sestra vyštudovala na spu - fakulta ekonomiky a manažmentu , ekonomika podniku,... momentalne žije vo francúzsku a jej tam Ing. uznali ....

julkaPulka

Ja mam vystudovanu SPU. Technologiu potravin. Profesori skveli, to bolo fajn. Avsak pre takmer nulovu moznost seriozneho uplatnenia sa na trhu prace neodporucam. A to takmer ziadnu VS na SR. Tie tituly su nepouzitelne. A uz vobec nie v EU. S tym Ing. z SPU nepochodis. Titul EURO ING mozes ziskat len (myslim) zo 4 slov.VS. Su to tie najtazsie VS s technickym zameranim. SPU tam na 100% nepatri. Viem ze napr.STU v BA ano.

Ale mne zatial ta skola nepriniesla ziadny osoh. Nic. Nase skoly vychovavaju uniformnych nepouzitelnych absolventov, ktorych su plne urady prace. Po absolvovani takejto VS budes dobrym zamestnancom. Nie vsak zamestnavatelom ;-) Premysli si, ci sa neda 5-6 rokov lepsie vyuzit ;-)