Pomohol by v mojom prípade psycholog?

Príspevok v téme: Pomohol by v mojom prípade psycholog?
desperate

Mám 22 a som žena, slobodná. Myslíte si že by mi sedenie u psychologa nejako pomohlo v tom že sama nejako tápam v živote, a som vždy vlastne stratená a iba prežívam a neviem vôbec čo chcem a nejako nenachádzam to čo by ma bavilo, a proste som už na druhej vysokej škole a tá ma tiež nebaví a nedala mi to čo som od toho čakala, je to len nudné chodenie na prednášky a domov. A už som aj pracovala v zahraniči jeden rok manuálne a tam som bola maximálne frustrovaná pretože to bola hrozná práca, nemala som tam nejako žiadne socializovanie sa a tá práca bola stereotyp a preto som sa vrátila a povedala si že pojdem na vysoku kde si chcem proste niečo pekné s mladými ľudmi odžiť ked už mám potom do smti robiť, lenže zase sa len točím a chcem tu nahať školu lebo zase to je bezduché a iba prežívanie a fakt nenachádzam žiadny zmysel života a som v akej si kotline ani z voza ani na voz, myslíte si že by mi psycholog nejako pomohol zorientovať sa a nájsť si cestu v živote alebo by to bola zbytočná strata času ?

doubledog

je uplne normalne, ze sa chces s niekym poradit ohladne svojho zivota.
ale chod za niekym, koho budes vnimat ako poradcu.

gamm

dnes je take modne ist pomaly so vsetkym ku psychologovi ako keby mali na vsetko odpoved. pritom casto sa jedna o zakladne veci na ktore by si clovek mohol a vlastne aj musi odpovedat sam.

mascha

ja ti odporúčam ísť za psychologom,si ako v močiari potrebuješ aby ti niekto podal ruku,bude však záležať od šťastia na akého psychologa natrafíš,tak aby si sa vyhla ďalšej frustrácie,rozhodne však potrebuješ rozhovor,analýzu stavu v ktorom sa nachádzaš, sklamanie z pracovnej skúsenosti si nespracovala správne,preto prišlo dalšie

gamm

ale neuvazuj nad tym tak ze aby si to mohla studovat na skole. jednoducho si poloz otazku co ta bavi. co ja viem napriklad ake mas konicky, co robievas. isto nieco rada robievas a mas nejake hobby

desperate

gamm . keby som na o vedela prísť za 22 rokov alebo aspon posledne dva roky tak by som nerozmyslala nad psychologom, lebo ja som už zufala...

gamm

"si chcem proste niečo pekné s mladými ľudmi odžiť ked už mám potom do smti robiť"
tak to vobec byt nemusi :-) je na tebe ako to bude rovnako je na tebe aby si pouvazovala nad tym co ta bavi. na to nepotrebujes psychologa. skus to najprv sama.