Môj problém je, že mám pocit, že som úplne nepoužiteľná na to aby som niekde pracovala. mám extra nízke sebavedomie, nie som super komunikatívna, som hanblivá, veľmi skromná. Všetko napriek tomu že viem jazyky a som aj sčítaná. Ale nebývam obľúbená v kolektívoch, neviem či je to tým že som bola na základke šikanovaná. Jednoducho neviem sa predať, na pohovoroch som vystrašená, trasú sa mi ruky, niekedy aj hlas. Najradšej by som na pohovory ani nešla. pracovala som už ale nedopadlo to dobre, neboli so mnou spokojní. Napriek tomu že som do toho dala všetko, aspoň mám ten pocit. Ani nevraviac o tom že sa mi posmievali. je tu niekto taký ako ja? Ako to riešite? už si začínam myslieť že budem doživotne na úrade práce...
Neviem sa uplatniť
Ešte som ti zabudla napísať.Vždy sa cítim lepšie,keď sa prejdem do prírody so psom,prídem na iné myšlienky,nemám čas na to,aby som myslela negatívne.Čo tak si kúpiť psíka?Ja som vdaka nemu spoznala vela skvelých ludí..A nevšímaj si takých ludí čo sa ti posmievajú.Ja som si tým tiež kedysi prešla.Oni si iba vybýjajú svoje ego na druhých.
Velmi dobre poznám tvoje pocity.Toto je tiež môj problém.Mám nížšie sebavedomie,je to zapríčinené tým,že som bola na základnej škole šikanovaná zo závisti spolužiačok.Na gymnaziu som mala pár,ale dobrých spolužiačok a teraz som na vysokej škole.Do kolektívu sa moc nezapájam,naučila som sa neveriť ludom,lebo som sa už pár krát popálila,ale mám tam tiež pár dobrých kamošov.Takisto mám velkú trému,ked mám vystupovať pred triedou,čo mi predtým nerobilo problém.Trasiem sa a zneistiem.Ja tiež študujem jazyky...Musíš si veriť.Je veľa spôsobov ako si zvýšiť sebavedomie...Keď som mala nejaké vystúpenie pred triedou,tak som si dala FRONTIN a cítila som sa sebavedomejšie.Pomáhal mi,len treba dávať pozor a neužívať ho často,len ak máš nejaký pohovor a je na predpis.