Takže čaute všetci. :)
Mám 16 o 5 mesiacov 17 čiže som 2. na strednej. A dnes som mala sen. Aj keď si myslím, že ho stvorilo moje podvedomie, aj tak to tu píšem. :D Snívalo sa mi, že bol Silvester a kooonečne som mala chalana. Keďže v skutočnom ani jedného, tak aspoň v sne :D A bolo to fakt super. V sne som vôbec nebola hanblivka, vôbec som sa nebála, kde to v skutočnom živote aby som JA niekoho oslovia? Never gonna happened. :D Lebo ja mám aj pocit, že sa nikomu nepáčim. Každá okolo mňa mala alebo má frajera a ja sa trochu cítim divne. Viem, že niektorí z vás budú písať, že mám ešte čas alebo čo ja viem čo. Pozor! Ja teraz nemyslím sex. Proste len niekoho s ktorým by som si rozumela a tak. Ja dokonca ani nemám kamošov chalanov :D Asi si počkám ako moja kamarátka, ktorá má teraz 19 a až teraaz ma 1 frajera a strašne jej to prajem. Takže dúfam, že aj mne sa pošťastí no. :D
Sen a realita
Sny sú len nevyplnené alebo potlačené túžby, nevyslovené slová a neuskutočnené skutky. Pretav ich do reality. Načo čakať, nato, že budú snami navždy?
O čom je život? O tom, že túžime milovať a byť milovanými.
Nesnívaj - nečakaj...uskutočňuj
A hlavne buď sama sebou. Nikdy sa neriaď podľa niekoho, môžeš si kohokoľvek vypočuť ale rozhoduj sa len podľa seba. Nie podľa toho, čo je ,,správne,, ,,čo sa patrí,, ,,alebo čo chcú iní,,
Je to tvoj život
Čauko, neponáhlaj sa do vzťahu a užívaj si mladosť. Bav sa a nehanbi sa aj odviazať a určite sa spoznávaj aj s chalanmi. Ved z teba neodkusnú :D Ja mám pomaly 19 a mala som len 1 chalana a to trvalo tiež že 3 týždne. A vieš čo? Ani mi to nejak nechýba. Takže načo to zbytočne siliť, ono to príde si myslím :)