Ahojte
Bola som zdravá a ako tak šťastná niekoľko rokov. Všetky problemy som nejak vyriešila, moja imunita tým pádom bola veľmi odolná. Nebývala som chorá, snažila osm sa tešiť z maličkostí. Našla som si lásku a dala do toho všetko, celú samu seba. Priateľ ma veľmi podrazil a dostal na totálne psychické dno.Bývali sme spolu a nemala som tam nikho len jeho. Ostávala som sama, on sa na mňa úplne kašlal a nejak som prešvihla samú seba a úplne som upadla do depresii. Vrátila som sa domov, odišla od neho a on je teraz šťastný ale mňa to vôbec nechce prejsť a nechápem prečo. Okrem toho, sú to dva mesiace a som stále strašne chorá. Momentálne beriem atb ale nezaberajú mi na angínu alebo čo to mám, celá zahlienená, bolestivý menzes a vôbec, nechuť sa na seba pozerať, nevládzem nič, ani len sa nachystať a ísť von, som zavretá v byte a celý deň nedokážem ani nič robiť len sa mi stále drieme. Viem, že to je aj kvôli tomu že som riadne chorá ale nerozumiem otmu, pretože mám prísun všetkých vitamínov, plus lieky a nelepší sa mi. Nedokážem ani hore schodami prejsť lebo nevládzem ... Stále ho milujem ale viem, že to už nemôže fungovať aj keď si to stále nahováram aj po tom všetkom čo mi urobil. Snažím sa liečiť metódou pozitívneho myslenia ale ani to moc nefunguje. Určite máte niekto takéto skúsenosti a ja naozaj chcem už konečne byť zdravá ,šťastná, usmiata a hýbať sa, ísť von.. Neviem ale ako, psychika vs. imunita ma úplne opustli, neviem ako sa nakopnúť. Prosím o Vašu radu... Veľmi pekne Vám ďakujem
Problemy v živote - oslabena imunita, choroby
Vysledký mám vsetky v poriadku ze je to pocasim ktore sa stale meni ale to pre mna nie je riesenie ja uz chcem byt fit a nie vkuse soplit
Tiez by som najprv pockala co povie lekar a dala na jeho odporucenie
Ja by som poradila navstevu lekara a zistenie ci nemas nejakého bacila v nose alebo v hrdle a ten robi sarapatu a preto si stale chora a podla toho naordinovat vitaminy alebo antibiotika
Nezaťažuj organizmus výživovými doplnkami, tie Ti teraz nepomôžu, môžu aj uškodiť. Na baktérie potrebuješ správne naordinované antibiotiká, pomôže aj zappovanie, len musíš vedieť o aký druh baktérie sa jedná. Ak Ti nezaberajú, naopak cítiš sa horšie, môže za tým byť reakcia na lieky, doplnky, či ich kombinácia. Môžeš si pozrieť môj príspevok v téme "Sumamed", ak sa budeš cítiť trošku pri sile, môžeš skúsiť aj alternatívu "Diagnostika prístrojom EAV".Stres, čo si prežila, Ti mohol tiež spustiť iné ochorenie, o kt. nemáš ani poňatia. Ak je človek často chorý, mal by navštíviť alergológa,imunológa ako radí Shayleen. Na tie obličky nezabúdaj, ak máš často angíny, súvisí to s oslabením ich meridiánu, posiľnuj ich spolu s MM v čase od 15-19 hod. Prajem Ti, aby si sa z toho čo najskôr dostala.
Angína je fyzickým prejavom energetickej nerovnováhy obličiek a kedže máš aj jej psychické prejavy, nečuduj sa, že Ťa to zložilo. Aby si sa z toho dostala musíš riešiť oboje. Začni malými krokmi-postav sa pred zrkadlo a nahlas si hovor"som krásna, zdravá, nájdem si skutočnú lásku,..", toto si opakuj viackrát, ráno,cez deň, večer pred spaním, kým sa Ti to nedostane do hlavy a aj potom. Pomôcť Ti môže Silvova metóda,relaxačná hudba,... Zožeň si "Cestu k uvoľneniu s L.Chudíkom"-relaxácia podfarbená hudbou. Pomôže Ti! Si silná žena/aj toto si môžeš pridať/, dostaneš sa z toho, potrebuješ len čas. Polež si, oddychni, nedaj sa ľutovať, zaplň myseľ čítaním-e t i k o t e r a p i a,... a na angínu pi studené nápoje/nie ľadové/, teplé spôsobujú množenie baktérií.
Pozri cez google.sk uvedenim mojho nicku a slova infekcie. Tam je popisane ake vseliake infekcie su a preco atb na mnohe z nich nezabera, dokonca ich podpori. Na odhlienenie je serrapaptaza, NAC a oreganovy olej. Na nakazy v prinosnyc dutinach nepomoze prakticky nic brane ustne, ale spravidla zaberu kvapky roztoku citricidalu, kvapkane v leze, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin, kde sa nakazy zo vzduchu(kvapockova infekcia) mozu zdrzovat sj dlhe mnesiace a odtial sa dostavat do celeho tela.
Na bolestive menstruacie pomaha brat yam, tj davkuu yamu, aby si dostala 200 mg Diosgeninu z neho. Pomaha aj pupalkovy olej, damioana, black cohosh a niekedy aj adaptogen Dong Quai(angelika cinska)
ked si dost casto chora mala by si zajst za imunologickou a nechat sa vysetrit predtym nez zacnes s doplnkami
Prosim poradte mi, chceli by sme s priatelom dieta ale predtym by som si chcela posilnit imunitu ked ze poslednu dobu som dost casto chora.