Ahojte
Bola som zdravá a ako tak šťastná niekoľko rokov. Všetky problemy som nejak vyriešila, moja imunita tým pádom bola veľmi odolná. Nebývala som chorá, snažila osm sa tešiť z maličkostí. Našla som si lásku a dala do toho všetko, celú samu seba. Priateľ ma veľmi podrazil a dostal na totálne psychické dno.Bývali sme spolu a nemala som tam nikho len jeho. Ostávala som sama, on sa na mňa úplne kašlal a nejak som prešvihla samú seba a úplne som upadla do depresii. Vrátila som sa domov, odišla od neho a on je teraz šťastný ale mňa to vôbec nechce prejsť a nechápem prečo. Okrem toho, sú to dva mesiace a som stále strašne chorá. Momentálne beriem atb ale nezaberajú mi na angínu alebo čo to mám, celá zahlienená, bolestivý menzes a vôbec, nechuť sa na seba pozerať, nevládzem nič, ani len sa nachystať a ísť von, som zavretá v byte a celý deň nedokážem ani nič robiť len sa mi stále drieme. Viem, že to je aj kvôli tomu že som riadne chorá ale nerozumiem otmu, pretože mám prísun všetkých vitamínov, plus lieky a nelepší sa mi. Nedokážem ani hore schodami prejsť lebo nevládzem ... Stále ho milujem ale viem, že to už nemôže fungovať aj keď si to stále nahováram aj po tom všetkom čo mi urobil. Snažím sa liečiť metódou pozitívneho myslenia ale ani to moc nefunguje. Určite máte niekto takéto skúsenosti a ja naozaj chcem už konečne byť zdravá ,šťastná, usmiata a hýbať sa, ísť von.. Neviem ale ako, psychika vs. imunita ma úplne opustli, neviem ako sa nakopnúť. Prosím o Vašu radu... Veľmi pekne Vám ďakujem
Problemy v živote - oslabena imunita, choroby
ja som tiez uzivala wobenzym, najhprv po porode a potom ked som zacala byt neustale chora a bola som doslova vycucnuta z kojenia dcera wobenzym mi vtedy velmi pomohol a je to najlepsi liek na trhu co posilnuje imunituz!
RNG ako tu mozes odporucat nejaký ´liek´ ktorý nie je dostupný na našom trhu!!! Dávkovanie Wobenzymu má svoje opodstatnenie a jeho struktura a obsah látok má tiez svoje opodstatnenie. čo ak jej ten liek urobi zle vezmes si to na svoje triko???!!!
Veronika nedávaj na takéto rady a radšej si kúp to čo je v nasej krajine schbválene a splna to potrebné ktritéria ako LIEK! Wobenzym sa užíva dlhodobo je to výnimocny liek ale treba ho uzivat tak ako treba a nezvysovat mnozstvo a on len robi reklamu nejakej americkej stranke na ktorej urcite profituje!!!
Skus pouzivat silne davky entericky pokryteho pancreatinu, Wobenzyme ti da v 10 tabkletkach len ekvivalent 2 gramov pancreatinu a ani nie je entericky ochraneny proti zaludocnym kyselinam
Odporucam napr swansonvitamions.com pod menom
Triple-strength pancreatine 4 X
kde mas v kazdej tablete entericky pokryte 1.5 gramu pancreatinu a samozrejme za maly zlomok ceny Wobenzymu.
Odporucena davka na intenzivne odmorovanie tela je az 2 x 6 gramov pancreatinu, tj 2 x 4 tieto tabletky, co je tri krat viac, nez ma 3 x 10 tabletiek stareho Wobenzymu .
A ako sa to davkuje niekde som citala ze sa musi brat dost velke mnozstvo tych tabletiek
záleží aké chceš balenie a urcite ho treba uzivat dlhodobejsie pri opakovaných zapaloch aj 3 mesiace aby sa tvoj organizmus enzímami posilnil
A kolko stoji ten Wobenzym a ako dlho ho treba uzivat ked si cchem posilnit imunitu?
Ja som uzivala Wobenzym po operacii a musim povedat ze aj doktor sa cudoval ako rýchlo som sa zotavila :)
Wobenzym ma za sebou mnoho overených studii aj preto verim jemu a nie jeho kopiam!
To TAKMER identické zloženie ma dosť odrádza. Wobenzym som užival asi 4 mesiace a bol som s ním spokojný a vobec mi nevadilo jest 10 tých tablet hlavne ze mi tzo pomohlo a hlavne rýchlo
redka,
zabudla si na dávkovanie a obsah v jednej tabl. Pri niektorých produktoch je denná dávka 1 až 3 tablety, Wobenzym musíš užiť 3 x 10 alebo aj viac tabl. denne a to už je zase iná matematika.
Ja som našiel výhodnu alternatívu za Wobenzym na mojezdravie.sk , pozri si super bromelain + papain
Ide o takmer identický produkt ako je Wobenzym, ale množstvo v jednej tabl. zodpovedá niekoľkonásobku toho, čo je v jednej tabl. Wobenzymu a pomer cena množstvo je omnoho výhodnejší. Stačí 1-3 tablety denne a nie 30 tabliet a viac denne pokiaľ chceš aby to účinkovalo.
Inak na posilnenie imunity je tam viac veľmi dobrých produktov.
Zana 75 má oslabenú imunitu pre veľký stres a psychickú traumu a to celkovo vyčerpáva organizmus, mohli by je pomôcť multivitamíny s minerálmi a enzýmami, nájde tiež na spomínanej internetovej stránke alebo aj Klíčkový olej...