mam 21 doteraz som bol normalne v pohode az na to ze uzivam asi 4 roky xanax kvoli zvysenej agresii a emocne nestabilnej poruche osobnosti. Ale co sa stalo pred par dnami som nechapal. Sedeli sme s kamaratom v krcme normalne sa bavili pili pivo a zrazu na mna dosiel zavrat obrovska nervozita zacalo my buchat srdce hlava sa mi tocila ako keby som tych piv vypil 15 a nie jedno citil som slabost v nohach a prislo mi zle vobec som nechapal a tak som zavolal kamaratovi nech ma odveze domov doma som sa prepchal xanaxom a zaspal som ale odvtedy je to uz asi tyzden a som bez nalady vycerpany nic sa mi nechce iba lezim a pozeram telku a cpem sa xanaxom neviete co to moze byt ? :( Ked skusim ten xanax nezjest tak uz sa mi to nestane ako prvy krat ale iba nerovzne pobehujem po izbe pocujem ako mi bucha sdrce a boli ma zaludok si pripadam jak troska....
Neviem co som mnou je
a čo tak sa spýtať svojho psychiatra? (predpokladám, že on Ti xanax predpisuje)
Moze to byt hocico. Moze to byt problem z cukrom, nedostatok nejakej latky atd... Chod na preventivu nech ti skontroluju krv a od toho sa odraz...
Nemohol to byt len nejaky panicky zachvat?
Panický záchvat přichází náhle, vyvrcholí do 10 minut a pak obvykle zmizí. Záchvat není nebezpečný, i když je nepříjemný a zdá se vám, že jde o život. Podle definice panického záchvatu musí splňovat nejméně 4 z následujících 13 příznaků:
bolesti nebo nepříjemné pocity v hrudníku
bušení srdce nebo zrychlený tep
chvění nebo třes
návaly horka, nebo chladu
obtížné dýchání
pocení
pocit na zvracení nebo břišní nevolnost (neklid, víření v břiše)
pocit zalykání se nebo dušení
pocit závratě, neklidu, mdloby, točení hlavy
pocit, že objekty nejsou reálné (derealizace) nebo že jedinec je mimo, "není zde skutečně" (depersonalizace)
strach ze smrti
strach ze ztráty kontroly, "zešílení", ztráty vědomí
sucho v ústech
Ahoj anonym111
Mno normalne, budujes si zavislost. Inak povedane, tvoje potreby uspokujes skrze svoju zavislost, ale ta neuspokojuje tvoje potreby..
Pretoze najvyssia potreba je potreba realizacie - inak povedane je to ako laska, abstraktna .. s nekonecnymi prejavmi.
Preto sa v tebe tvori hnev lebo sa hnevas ......... Este raz to napisem: preto sa v tebe tvori hnev lebo sa na nieco hnevas. Este raz : preto sa v tebe tvori hnev, lebo sa na nieco hnevas... chces si vziat lieky a utiect? este to napisem : preto sa v tebe tvori hnev lebo sa na nieco hnevas.
Mas 2 moznosti : nechat to tak alebo s tym nieco robit.
Doteraz si to nechaval tak a bral tie lieky .... vidis ako sa tvoja situacia zhorsuje.
Mozes zmenit svoje smerovanie, lebo citis kade ides a kam to smeruje....
Ked mas teraz 21, v 17tich si zacal utekat od zivota ... To je doba par rokov, si predstav zeby si mal 30 a uz by si zil 13 rokov v takých pocitoch. Taketo nahromadenie hnevu sa potom vypusta zabitim svojho tela alebo zabijanim naokolo ... Bozia energia (chi) je velmi silna.
Ved skus si teraz sadnut ci vydrzis 1 hodinu ticho sediet a nic nerobit - tu energiu co sa v tebe vytvara a ktoru v sebe hromadis ... ona vytryskne ... ak ju nebudes vediet ovladat, regulovat, pouzivat rozumne ... dokazes nevedomostou vytvorat velke problemy.
Nie je to 1 problem ktory sa teraz mozes rozhodnut vyriesit. Je to tvoje odhodlanie zit.
Este raz, je to tvoje odhodlanie zit a realizovat sa, ktore ti prinesie plnohodnotnejsi zivot (pretoze ho naplnis hodnotami ..)
Ved keby nieco kludne napis na ateven@pokec.sk
Vela zabavy a radosti ti prajem anonym111 :) :)