ahojte,cisto pre zaujimavost sa chcem opytat ci ste niekedy na nejakej socialnej sieti do sprav(e-mail, rp- čky, či chatu) nejaku svoju pikantnu fotku. Dakujem za odpovede...
Socialna siet
P.F. ma pravdu, staci par klikov a vas zivot je v prdeli.
Neposielat ziadne nahe fotky, nestoji vam to zato.
DilinO a ty mas kolko rokov lebo ja som toho nazoru ze inteligentny rozumny chalan ci dievca nebude nikdy nikomu cez net posielat fotky svojho naheho tela aj keby to bol dobry priatel priatelka. Nikdy nemozes vediet ako sa veci vyvinu a ci sa v buducnosti nevyskytne medzi vami konflikt a ten "dobry" priatel to moze vyuzit proti tebe z pomstichtivosti. Cize zverejni tvoju fotku na ponuku sexualnych sluzieb a podobne. Vid aferka omlielana v televizii s fb fotkymi a profilmi dievcat. Fantazia odmietnutych mladikov, muzov v nenavistnej nalade ma mnohorake ucinky.
Ja by som rozhodne neposiela cez web ziadne nahe fotky. Je tam vzdy riziko ze sa to v buducnosti obrati proti tvojej osobe. A uz vobec neverit dobrym slubom "vsak ja ich nikomu neukazem, bude len v mojom pc a potom ich vymazem" Takym to reciam neverit. Ludia klamu az sa prasi.
Sociialna siet si naivna lebo dobry priatel sa moze kedykolvek zmenit na velmi zleho nepriatela. A to ze nevlastnis ten ucet nic neznamena. On tie fotky ma u seba na svojom ucte ak ich neskopiroval aj do svojho pc. A pozna tvoje meno, mozno aj adresu neviem co vsetko. Tvoje zmyslanie je dost naivne.
Neposielat fotky svojho naheho tela aj keby vas na kolenach prosili a slubovali hory doly! Jedno enter vam moze zbabrat cely zivot pokial nemate v povahe exhicionizmus :-D
Sak len posli hackeri si ta podaju:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
bože ja to neberiem tak tragicky.. :)) mám priateľa už dlhú dobu a poslala som to jemu, navyše už ani ten účet nevlastním. Len som chcela vedieť aj názory iných ľudí na túto tématiku...
NIE!!! našťastie taká hovadina ma nikdy nenapadla,ale každý spraví nejaký prešľap v živote,ak si to spravila tak už sa stalo......
Ano, raz, kamaratovi a doteraz neviem pochopit ako som to mohla spravit, ale asi som bola tak priserne zabuchnuta az som bola ochotna robit taketo zufalosti. Nicomu to nepomohlo a ja len dufam, ze tu foto dalej nikam neposielal :D Viac by som nic podobne nespravila, ked uz poslat, tak priatelovi, ktoremu mozes doverovat. Nesie to dost rizik a tiez je to otazka sebaucty.
Nie, nikdy....ale cisto teoreticky, kebyze to posielas priatelovi, asi sa tym tak nezapodievas...ze si to poslala niekomu neznamemu, alebo dakemu kamosovi? :D
Neviem ako ti pomoze informacia, ze niekto z nas take cosi urobil, alebo neurobil. Ale aspon uz vies ze taku kravinu nemas robit. Zi realny zivot, nie ten na socialnej sieti. Taky FB si pamata vsetko, aj pikantne fotky, co posles niekomu.....nikdy nevies co s tym druha osoba urobi, stoji ti to za to?
V živote by som takú blbosť neurobil...
ano moja mila, ludia to robia ,nie si sama :)