Dobry den moj 2-rocny psik stale od malicka cvrka . Viteka mu moč v podobe kvapiek. Bol aj na kastracii ale stale to robi . Osobne si myslim ze to nerobi naschval . Ale nevieme ci je to niaka porucha alebo co . Kazdy den musime 5-6 krat umyvat dlazku . Prosim ak vietw o co by mohlo ist prosim napiste ...dakujem
Moj pes cvrka
dakujem pekne :) nebude to kastraciou .. robi to od malička .. dakujem za vase rady určite skusim veterinara
Moja fenka sa zase pomocovala a nam velmi pomohla a hned homeopatia, vola sa to Causticum Hahnemani a su to globuli, take gulocky. Potenciu uz neviem, musela by som pozriet niekde do papierov, mala by som to mat. Akonahle som to vysadila, prislo znova pomocovanie, takze sme to poctivo brali a nemali sme problem. Ta flasticka stoji nieco okolo 8.-€ a je tam toho vela, vydrzi to velmi dlho. Musim dodat, ze pri homeopatii nie je zaruka, ze to pomoze aj inemu psikovi, ci osobe. Jedna psickarka to skusala davat jej psikovi, ktory sa pomocoval a tomu to nezabralo. Jemu zabral zase PROPALIN, vraj je to uspesny liek, mozno skuste to, porad sa s vet a ci to dostanes na SR. Ja som teda bola z tej homeopatie nadsena. Po niekolkych mesiacoch, uz si nepamätam, som to vysadila a hned na druhy den som nasla velku kaluz! Nasadila som to znova a ako carovnym prutikom zmizli tieto potiaze. O nejaky cas, mozno o rok som zabudla tuto homeop. objednat (v lekarni) a zrazu bum, znova sa mi pocikala. Odvtedy som vzdy strazila, aby sa mi to uz viac nestalo a pomocovanie sa uz nikdy nevratilo. Moja fenka bola sterilizovana, tak som ju uz dostala. Pomocovanie prislo az neskor, vo vyssom veku.
Viem presne, o čom píšeš. Máme yorkiho, nar. r. 2009 a odvtedy cvrká. Nebudem tu písať, koľko peňazí sa dalo na jeho liečbu a koľkých veterinárov sme vystriedali. Tiež je napolovicu vykastrovaný, ale robil to aj predtým. Tie diagnózy už sú nám na smiech...Raz zabudnuté vajíčko v brušnej dutine, iný zas tvrdí, že má močový kameň, ďalší, že je prchladený. Pomôžu ti prd makový, sorry za slovník. Ja som pobehovala s handrou v ruke aj 5x denne, potom sme mu vymysleli ohrádku a púšťa sa len minimálne von. A raz je to tak, že aj 3 dni je pohoda, potom zas mesiac vkuse umývanie. Zapisovali sme stravu, čo zjedol, koľko vypil, venčenie, prípadne psychické veci, na ktoré by mohol takto reagovať. Nezistilo sa nič, len na nás dr. zarábajú. Áno, psík tým,že je v ohrádke, trpí, ale kto neskúsil umývanie a niekoľkokrát denno denné babranie sa s močom psa, ten nepochopí. Želám veľa trpezlivosti, aj keď som nepomohla. Proste sa s tým musíte zmieriť.
niekedy kastrácia práve vyvolá to cvrkávanie..ochabnú svaly tam dole...ale lekár by mal vedieť pomôcť.
Co tak skusit veterinara?