Priateľka sa vyhýba osobnému kontaktu

Príspevok v téme: Priateľka sa vyhýba osobnému kontaktu
Fino

Ahojte, som so sučasnou priateľkou už rok a pol a stále mám pocit, že chce čokoľvek, len nie sa vídať. Je to ako talianske manželstvo, ale to by bolo nadlho rozpisovať. Dlhé týždne vie fungovať len na tom, že by ma už rada videla, ale má veľa práce, je unavená, pohádali sme sa, alebo nestíha. A keď už som ju dotlačil k tomu aby bola u mňa aspoň týždeň, tak to bolo úžasné. Ale moja rodina si ju vraj nevšíma a necíti sa u nás dobre a musíme sa stretávať len niekde vonku.

Problém je, že aj keď som prišiel bývať bližšie k nej, tak po jednom našom rozchode jej otec povedal že u nich už sa viac nemôžem byť. Takže stále musím riešiť kedy a kde sa uvidíme aby jej to vyhovovalo s tým, že by bolo pre ňu najlepšie aby sme boli u nich.

Na sviatky prišla, ale hneď spravila scénu že vraj mám nejakú an nete a kvôli hádke nechcela prísť ani naj Silvestra a vôbec. Stále sa chce na niečom dohadovať, ale dohody nedodržiava. Len nechce aby som ju opustil a nech nikam nechodím a so žiadnými ženami sa nebavím.

MultiLevel

Prepac, ale kym sa dievca neda dokopy, so ziadnym chlapom nebude stastna, nie len s tebou...Ona zrejme nechape a nechce si priznat, ze ma nejaky problem, ale ver, ze ma...Nechce sa mi riesit, ze co je za tym. Pokial mas trosku zdraveho rozumu a chces byt stastny, zacni to riesit. Bud navstivi psychologa a pokusi sa zmenit svoje spravanie, alebo jej daj zbohom. Lebo takto sa neda existovat. A nezi z par silnych chvil, ktore ste zazili...Na tom predsa nemozes vztah stavat

Fino

Veď to, že nie som masochista a zhodnocoval som si to už dlho. Zhodli sme sa na tom, že sa točíme v bludnom kruhu. Vzťah sa nehýbe, skôr sa čosi vytratilo. Ona je o 4 roky staršia a má už za sebou to, čo mňa ešte len čaká(škola, práca). Vždy, keď som niečo dosiahol tak to boli aspoň dva mesiace, keď videla že chcem byť rozídený, nereagujem na mobil a správy, a až po tom ustúpila.

kafe

a toto nazývaš vzťahom? Veď vy sa ani nevidíte, ste skôr "listoví kámoši" ako partneri. No a čo, že ťa ona nenechá ísť, to chceš zotrvávať vo vzťahu len preto lebo ona sa nechce rozísť?? Ujasni si chlapče čo chceš ty, povedz jej to, daj si nejaký časový limit (3 mesiace, pol roka), ak sa priateľka nerozhýbe a nezačnete sa viac reálen stretávať, tak finito. Nemáš za čím banovať, naopak, začni sa tešiť na niečo lepšie. Nenechaj so sebou kývať ako s nejakou handrou. Buď trochu rozhodný a pevný chlap! Ako to, že TY jediný riešiš kde a kedy sa uvidíte, to ona nevivíja žiadnu iniciatívu?? A to ti nepríde divné? Nerob zo seba debila. Zbytočne strácaš čas... Odpovedz si na jednoduchú otázku: Tento vzťah ti viac berie alebo dáva? Prečo by si mal zostávať vo vzťahu, ktorý ti viac ubližuje ako ťa robí šťastným? Si masochista? Ak hej, tak potom veľa šťastia a sladkého trápenia.

Fino

Popravde, drzi ma pri nej len to, ze sme mali urcite silne momenty a nezabudnutelne chvile. A ked dojde na anjhorsie, tak ma nenecha ist. Takze je to tazke povedat.