Nevladzem, nevladzem... Ziadna gulka pochopitelne nebude, pretoze nemame doma pistol, ale su ine prostriedky, vsak, nebudem ich tu vypisovat. Je mi hrozne. Rozchod s priatelkou, novy rok, v ktorom nevidim ziadnu nadej. Plus k tomu to stare dobre hraniciarske "bezo mna bude vsetkym lepsie". Isteze bude. O tom som presvedcena. Mala som to, ked tak nad tym premyslam, ukoncit uz vcera, aby to bolo v novom roku s novym stitom. Je mi to cele luto.
Gulku do hlavy
Hraniciarske okienko, OMG :D Rozosmiala si ma. Vdaka. A mate pravdu, treba ma nakopnut. Zavalila som sa pracou, pisem knihu, taku vtipno-vaznu a uzasne mi to ulavuje. Seriem na depky. Treba z nich tahat druhych.
myslim, ze by mala v zakladnom cleneni fora pribudnut nova kategoria "Hraniciarske okienko".
Sorry za ten ženský rod:-)
Pomodli sa ku svojmu Bohu a uvidíš, že všetko sa na dobré obráti.
Človek sa asi nenarodí preto, aby si vystrelil mozog z hlavy. Treba najprv dozrieť ako víno a potom si rob, čo chceš.
Ja neviem presne, čo sa s tebou deje. Ak máš depresie, tak choď rovno do nemocnice. Ak sa za to hanbíš, tak si totálne hlúpa, lebo dnes žijeme v inej dobe ako pred sto rokmi. Psychiatria nie je nič nenormálne.
Ak to nemáš z depresií, tak sa venuj sama sebe a zisti, prečo sa u teba objavila taká neschopnosť.
V prípade samovražebných myšlienok je hospitalizácia viac ako potrebná.
Radím ti dobre.
Ak mas HPO, tak tu naozaj "bezne" slova, ktore by som adresovala niekomu inemu moc nepomozu....Tazko ti radit, lebo viem, ze to nevezmes ako niekto "iny", niekto kto je po psychickej stranke zdravy. Si pod dohladom lekarov?Verim, ze ano. Uvedom si, ze samovrazda nic neriesi, ved uz tolko raz bolo zle, mozno aj horsie ako v tomto momente a zvladla si to. Co myslis, preco este stale zijes? Lebo cosi v tebe zit skutocne chce. Ani rozchod nie je dovod na zabitie sa, zrejme to nebolo az take uzasne spoluzitie, preto ver, ze pride urcite nieco lepsie.
A sice odveci, ale ak by si sa zabila nejakou zbranou, ktoru by mal doma niekto z blizkych, tak by si mu pekne zavarila!!! :D
Takze si odpusti radsej vsetky formy zabijania sa a radsej bojuj...A hlavne sa nelutuj. Hraniciari su na to experti. Prepac, ze tak zlahcujem tvoju poruchu, ale plakat preto nebudem, treba ta nakopnut a nie lutovat
Keď sa človek cíti na dne, má to, ako som kdesi čítala, 2 pozitíva:
- hlbšie už padnúť nemôže
- a teda môže sa už len od toho dna odraziť.
Nemusí byť všetko hneď perfektné. Ťažké rany na srdci obvykle vyžadujú dlhší čas na uzdravenie. Prežívaj každý deň. Nemysli na to, čo bude o týždeň, mesiac, o rok. Máš prítomnú chvíľu, prítomný deň. Venuj sa niečomu, čo by zaujalo Tvoju pozornosť a čo by Ti prinieslo útechu, ktorá by Ťa pozdvihovala. Nemáš rada knihy, nejaké pekné historické romantické? Odísť na chvíľu do inej doby a nemyslieť len na seba a svoje problémy. Alebo nie je niekto v Tvojom okolí, komu by si mohla hoci len drobnosťou pomôcť? Cítila by si hrejivý pocit pri duši z vykonaného dobrého skutku, ako aj pocit, že si bola pre niekoho potrebná. Na tomto svete máš nenahraditeľné miesto a ak by si odišla, nikto iný by ho nemohol zaujať. Si originál - medzi tými aktuálne žijúcimi 6 mld. ľuďmi na svete. Nijaká iná žena nie je taká ako Ty, si výnimočná. Ak tu nebudeš, svet stratí tú Tvoju originalitu, Tvoje dary, ktoré máš (a o ktorých možno ani netušíš) a ktoré si dostala, aby si ich dávala druhým. Je pekný výrok: čo môžeme dať druhým, aj keď sami nemáme? Môžeme ich urobiť šťastnejšími hoci len na chvíľku. Aj keď sami sa cítime pod psa, jedna minútka venovaná druhému mu môže spríjemniť celý deň. A to je veľmi veľa. To môžeš aj Ty. Ani nevieš, koľkým ľuďom by si chýbala (ktorých by si mala v budúcnosti stretnúť, alebo nestalo by sa tak, ak by si to ukončila), keby si tu nebola. Nevzdávaj to a ver, že bude lepšie. Nádej zomiera posledná ...
Neblaaazni. Novy rok - novy zaciatok. Zmen to, ako zijes. Zmen to podla seba. Je nieco, co sa ti na terajsom zivote paci?