Frenuloplastika

Príspevok v téme: Frenuloplastika
martin.876

Zdravím , pred vyše mesiacom som podstúpil frenuloplastiku bola mi skrátená uzdička, hojenie prebehlo v pohode, väčšina stehov mi vypadla, žiadny zápal ani nič nenastalo, len jedna vec ma trápi. Zdá sa mi, že mi tam zostal jeden dlhší steh ktorý sa tiahne priečne. Neviem či sa vstrebe sám, vypadne po dlhšom čase, alebo je treba si ho ísť vybrať ambulatne. Nebolí ma to, nemám to ani opuchnuté ani červené, ale bojím sa pri väčšom zaťažení (sexuálny styk) ktorý som doteraz radšej nepraktizoval - že či by tam nemohlo nastať nejaké pretrhnutie. Urologovi nemám problém ísť, avšak sú tam dlhé čakačky a objednávanie až niekedy v apríli, čiže či treba vybrať tie stehy alebo sa vstrebú. Dakujem

Johanasss

Ahoj, som 5 dní po frenuloplastike a preťahujem si predkožku asi 2 dni. Ešte som ju nepretiahol za žaluď lebo je to dosť nepríjemné. Aké s tým máte skúsenosti vy? Prosím o radu.

Johanasss

Ahoj, som 5 dní po frenuloplastike a preťahujem si predkožku asi 2 dni. Ešte som ju nepretiahol za žaluď lebo je to dosť nepríjemné. Aké s tým máte skúsenosti vy? Prosím o radu.

:) EN

Zajtra budem 3 týždne po frenuloplastike a stále mám všetky stehy, jeden mi vypadol úplnou náhodou len a to je všetko. Nie je to zvláštne?

Andrej

Idealna otazka pre Klik-Klinik. Klikaj v menu Klinika.
Otazka a odpoved je diskretna. Moznost prilozit aj foto.
Stoji to par eur, ale usetria sa cakanim ci cestovanim.