Dobrý deň.Píšem vám s prosbou aby som zistila čo s tým lebo časom mi to príde divnejsie a dovnejsie..Takže mám 16 rokov(nepoviem keby som o niečo mladšia..)A som hrozne naviazaná na.domov čiže mama brat (19 r) a otcim..nie že by mi bolo doma nejak extra úžasne,skôr taká pohoda a v čom je taký problém takto ,že poslednou dobou teda už aj od jesene vôbec nechodievam von iba sem tam!! A to to mám vonku rada,som človek ktorý sa rád zábava ale mňa pocit z.domu sám nejak pustiť nechce,ono hovorí sa že rodina na prvom mieste a pod.a ja s nimi chcem byť proste čo najdlhšie prreroze ich mám hrozne rada ale nech ma.volá ktokoľvek von nejdem..pretože chcem byť doma a sama hladam pre seba rôzne vymluvy a pod.že zle mi je a takto proste klamem samu seba,ďalšia vec na ktoru som myslela že taktiež mám uzkostno depresivnuu slabšiu poruchu ..ale myslím si že tam by som ten problém tohto hľadať nemala ,sice na mňa niekedy prídu stavy ale viem že vyhýbať sa tomu a nechodit von a pod.mi nepomôže..proism vás neviete čo s tým? ďakujem