Priznať sa ci radšej mlčať?

Príspevok v téme: Priznať sa ci radšej mlčať?
Bizzy

Viem ze mnoho z vás v tejto otázke nebude vidieť zmyslel ale priznať sa alebo mlčať?
Týka sa to tohto: mam 17 pred rokom si moja mama našla priateľa, nasťahovali sa k nám aj so svojim synom na tom by nebolo nic cudne keby som toho chalana nepoznala.. V podstate som ho poznala viac ako som chcela pretože my sme spolu chodili.... Boli to rok pred tým ako sa k nám nasťahovali a my sme sa dohodli ze naši si už po tých nekonečných trápeniach zaslúžia pekný vzťah a my sme im ho nechceli pokaziť. Mna to však ťaží na duši a preto sa pýtať: priznať sa ci radšej mlčať?

kafe

ak ťa to ťaží, tak to mame spomeň. Ale inak nechápem, prečo by ťa to vôbec ťažiť malo. Si mladá, príťažlivá, do kláštora si nikdy neplánovala ísť.. tak prečo, čo ťa ťaží na tom, že si mala priateľa? Tvoja mama snáď neni padnutá na hlavu, veď tiež vie, že sa medzi tebou a synom jej priateľa môže niečo stať. Pokrvní príbuzní nie ste.
To, že ste sa ale spolu vyspali teraz, lebo primitívna potreba, to mi príde o dosť vážnejšie. Bude sa to s vami vliecť, máte k sebe blízko (spoločná domácnosť) a žiadny dôvod na ovládanie sa. Chodiť spolu nechcete, ovládať sa neviete.. len si zbytočne komplikujete život. Ale tak tvoj život.

Delete

Nikto nemá právo nikoho súdiť aj keby ho poznal. Rob len to čo cítiš a ži tak ako uznáš za vhodné. Je to len na tebe.

Bizzy

Ja mam ale stále taký zvláštny pocit akoby to rodičia vedeli lebo na nás tak zvláštne vždy pozerajú a pod. Mame naozaj výborný surodenecky vztah akoby sme spolu nikdy nic nemali. Pred 3 dnami nám doma prestalo kúriť tak nás dvoch aj s Miou ( naša mala sestrička ma 6 mesiacov, dcéra mojej mamy a jeho otca) poslali na chatu. A tam som sa v miernej opitosti s nim vyspala. Dohodli sme sa však ze to bolo iba poblaznenie lebo nám obom chýbal sex. Obaja to berieme ako sex na jednu noc. Správame sa stále k sebe stále rovnako nic sa nezmenilo. Ja mam stále však blby pocit. Dufam ze to prejde.
Ps: je mi jasne ze my teraz všetci budete nadávať do kurvy ale mi obaja sex berieme ako obyčajnú primitívnu potrebu.

Smejk0

Ak sa zoberú tak budeš myslieť na ten incest z bračekom ale tak aspoň si nechodila s jej priateľom to by bolo blbšie :)

zewa

Kasli na to. Nehovor to. V zivote nieje najdolezitejsie vsetkym vsetko povedat, aby si sa ty citila lepsie. Skus psychologa, farara, ucitelku... Tym sa zdover. Skus napriklad napisat na Ipcko.sk tam si o tom s tebou radi pokecaju.