dobry den chcel by som sa spytat ze ci moze mat 14rocny chlapec rakovinu hrubeho creva?lebo som nejaky unaveny a slabi a nafuknuty obcas tak 1,2 krat za den ma boli brucho.to trva asi uz 1.tyzden.moze to byt rakovina hrubeho creva?za odpoved vopred dakujem.
Rakovina hrubeho creva
Nafuknutie v zaludku je priznak nedostatku kyselin. V crevach to moze byt aj nedostatok enzymov alebo nespravna crevna flora. Samozrejme pri zlom traveni mas aj slabu absorbciu roznych zivin tj oslabene telo celkove, co zhorsuju aj rozne skodlive mikroby v crevach co produkuju toxiny.
Naprav si teda travenie doplnkami kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik.
Lebo ked to nechas tak, moze to viest postupne k zapalom criev, IBS, Crohn, Ulcerativne kolitide a dokonca k rakovinam, co su dosledky roznyc zapalov, znizenej imunity a zamorenia tela.
Nie, nemáš rakovinu, ale môže to byť celiakia....neplaš sa a nestresuj.
OMG... Občas mám pocit, že internetom ľuďom vôbec neprospieva. V tvojom prípade to na 99,99% rakovina nie je!
Ano, 14 rocny mozu mat rakovinu hrubeho creva, lenze to neni pravdepododbne koli veku. Urcite nemas ziadnu rakovinu :D mozes ist aj ku obvodnej ale podla mna to nebude nic vazne.