Otčim - čudné správanie

Príspevok v téme: Otčim - čudné správanie
Niks001

Ahojte,
mám 19 rokov a moji rodičia sú už 18 rokov rozvedený. Od svojich 7mich žijem pod jednou strechou s mojím nevlastným otcom, s ktorým sme si nikdy do oka nepadli. Vždy sa správal ku mne čudne, ale vždy bol nejak milší v neprítomnosti mojej mamy.
Včera sa mi stala taká vec, že sa mi ponúkol na niečo iné a ja som zostala vydesená. Vraj mu chýba niekto kto sa k nemu pritúli a pod..
Moja mama chodí na nočné a ja sa s ním zrejme budem báť zostať doma. Tento rok maturujem, takže musím do júna doma vydržať. Prosím, poraďte mi ako sa zachovať a čo robiť?

laura36

jednoducho a razne mu povedz, ze na tulenie ma tvoju mamu, ze ty si uz dospela a na tulenie ak budes chciet si najdes chlapca v tvojom veku a ze to znie uchylne, ked takto vravi , ze co si mas o nom teraz mysliet.....a ze si nezelas aby niekedy takto rozpraval, lebo budes o tom informovat matku okamzite. Vybavene. Bodka. Ak mas nato nervy, nahraj si aj ten rozhovor s nim, totizto neviem, aku mas matku ale su doslova take suky, ze ked k niecomu dojde, radsej vyhodi vlastnu dceru z domu ako psa,s tym, ze jej neveri, ako by mala toho chlapa zo strachu, aby chudinka nebola na starobu sama..

Niks001

Ďakujem, zrejme to budem riešiť naozaj tak ako mi radíte, lebo je to ťažké zostať s niekým už aj v jednej izbe ak vieš, že má čudné úmysly.

paralela

povedz to mame. Otcimovi sa zrejme zachcelo osukavat nielen matku ale aj jej dceru. To je caste zo strany otcimov najma ked je partnerkina dcera v mladistvom veku. Rozhodne jej to povedz. Pomohol by ti aj nejaky dokaz ako nahravka vasho rozhovoru cez mobil ale tak aby to nevedel on ze ho nahravas. Tak by ti mamka skor uverila ze si nevymyslas. Drzim palce. Pokojne sa tu prid aj poradit ak by si mala s otcimom nejaky problem.

sponka1

ahoj Niks,buď otvorena a pri prvej priležitosti keď budete pokope povedz to mame tak aby to počul a neboj sa,nech to mama rieši.Vyrastala som tiež pri otč.nahaňal nam strach a ešte sa aj vytešoval keď sme sa bali.Držim palce.....