Kanavit - menštruácia

Príspevok v téme: Kanavit - menštruácia
Kristy_V

Ahojte,
mám dosť silnú menštruáciu - 3 deň a k tomu ešte aj občasné kŕče, čo je u mňa asi druhý mesiac.
Pred mesiacom som po skončení menštruácie bola u gynekológa a ten mi iba predpísal Kanavit - kvapky a Ascorutin tbl.. Ascorutin som začala brať hneď aj keď som už nemala menštruáciu, ale Kanavit som otvorila až dnes ráno. Dala som si 4 kvapky a menštruácia je o hodne slabšia. Kolegyňa mi však v práci povedala, že vôbec nie je vhodný pri menštruácii a spôsobuje trombózu, resp. embóliu.
Má niekto skúsenosti s týmito liekmi? Príp. mi viete niečo odporučiť na silnú menštruáciu? Mám ju aj v noci dosť silnú.

Jjjj1jjj

Bola som na tom rovnako. Kanavit som užila iba raz, lebo mi po nich nebolo dobre, hoci menštruácia bola o hodne slabšia. Ascorutin je v pohode, ale v podstate je to C vitamín, takže ja užívam radšej ten. Mne pomáha piť citrónovú (limetkovú) šťavu, jesť hodne grapefruitu a piť čaj z pastierskej kapsičky, takže stačí iba odskúšať.

Lucia Slobodova

dobry den.. taktiez pouzivam tabletky Ascorutin a kvapky Kanavit. Niekedy mam aj 16 dnovu menstruaciu a ked pouzivam ascorutin tak mám len 14 dni.. Stále sa mi to zdá nevporiadku.. U gynekologa som bola a on mi na to povedal, ze mam dalej pouzivat tabletky.. pouzivam ich a pred dvomi tyzdnami som mala 15 dnovu menstruaciu.. potrebujem pomoc čo s tým? tabletky beriem a stale moja menstruacia je dlhodoba

vopred za radu veľmi veľmi ďakujem pretože uz som velmi zufala