Ecoli v moci 3 rocnej dcerky

Príspevok v téme: Ecoli v moci 3 rocnej dcerky
tara172

Zdravim uz vyse pol roka sa trapim ako mozem pomoct svojej dcere.Doteraz je dcera sledovana na nefrologií a kedze jej antibiotika nezaberali t ek musela podstupit kalibraciu uretry.Sice jej to pomohlo,dva mesiace bol moc negativny ale dostala hnacky nastupilo potom zvracanie a teploty a po vylieceni kontrolny odber mocu bol Ecoli 10/6 .uz nevladzem zatial jej davam Dmanosu s propolisom vela pit avitamin C ale aj objednala som Gse citricidal 60% a uvazujem ci jej ho mam davat.

RNG

Tara, davky z dospelej davky sa prepocitavaju na ine vahy v pomere vah, tj napr 13 kg dieta ma dostat 13/70 krat dospela(70KG) davka.
Citricidal sa da dat do roznych napojov,cajo, ovocnycy stiav, ale nie mlieka, ja si ho napr davam do mojej vody na pitie, do ktorej davam aj mikrovlakniny, aj vitamin C, aj ovocne stavy, vlastne nesladene koncentraty, kedze ako cukrovkar sa musim snazit cukor co najviac obmedzit.

Sára6

Skúsila by som surovú stravu, tzv. raw stravovanie alebo vitariánstvo na niekoľko dní a potom znovu pozrieť výsledky...

tara172

Rada by som vedela davkovanie citricidalu pretoze tomu celkom nerozumiem dcerka ma 13kg.A mozem jej ho riedit do caju?Nemato ziadne vedlajsie ucinky?Nac serrapaptaza co to je da sa to objednat na slovensku,a moze to aj 3rocne dieta

RNG

Na e-coli je citricidal znacne ucinny, pozri na tabulku ucinnosti na rozne mikroby cez Google.sk pod mojim nickom a slovom citricidal.
Takze pitie roztoku citricidalu ich vyhubi dost lahko. E-coli su dost caste v crevach a zlym utieranim si zadku(zo zadu do predu) alebo tesnou posunujucou sa bieliznou sa prenasaju aj do vaginalneho priestoru. Ucinny na to je aj berberine, dos;ela davka je 2 x 1 gram. Niekedy je e-coli zdruzena do biofilmov, a tak sa ju tazko ici, lebo je maskovana spolocne vo velkych skupinach
NAC a serrapaptaza ale toto maskovanie rozbiju
Pomnoze brat mikrovlakniny a probiotika, co potlacia rozne e-coli a ine v crevach a aj inde v tele latkami, co nam probiotika vyrobia.