Na začiatok dobrý deň, chcem povedať že je to niečo ako príbeh a je to celkom dlhé není to len o psychických problémoch ale aj o fyzických problémoch kludne sem môžete písať aj vaše psychicke/fyz. problémy a ako ste ich riešili prípade čo ste skúsili ako s tím žijete.
na začiatok, už pol roka tu chodím dalo by sa povedať aj spamovať pretože som zúfalí z toho že niesom zdravý a mam obrovské množstvo problémov.začnem tým že ich pár vymenujem,problémy začali asi pred pol rokom kde som mal "len" 3 problémy
bolesti hlavy,bušenie srdca a veľké únavy chodil som po doktoroch brali mi krv bol som na kardio,plucnom kontrolovali mi aj obličky.v auguste som sa rozhodol behávať a plávať do asi septembra to takto aj zostalo potom sa pridal zápal alebo bolesti na penise ktoré mam doteraz asi začiatkom oktobra ma začal veľmi silno bolieť chrbát pripisoval som to športu ale trvalo mesiac než bolesť pomaly odznela a občas ma aj teraz bolieva v chrbte a puka mi v nom keď sa nadýchnem,takto to bolo do novembra, proste všetko čo som hore spomenul som mal len sa to neprejavovalo naraz.. moja psychika bola na bode mrazu bol som zúfaly skoro každý deň za ten pol rok som myslel čo mi je,strachoval som sa že je to niečo vážne a tak v novembri prišla bolesť nôh, nemohol som normálne kráčať kríval som často mi puka v kolenách a pánve, takže na plávanie a behanie som mohol zabudnúť, jediné čo ma ako tak držalo nad vodou som musel ukončiť pretože sa to nedá. moja psychika zase šla na bod mrazu začiatkom decembra sa do toho pridali aj žalúdočné problémy ktoré sú doteraz a taktiež sa pridala aj bolesť oboch semeníkov nie úplne semeníkov ale nejakých "žiliek" a bolesť ide až do podbrúška väčšinou pár krát za deň a sú veľmi citlivé teraz tie semeniky na dotyk hlavne tie "žilky", musím povedať pravdu niekedy som až plakal tak ma ta úzkosť chytila a neovládal som sa myslel som na samovraždu toľko krát že až.. nieže by ma nebavilo žiť,ale koho to ma baviť sa toľko trápiť zahodiť svoje ciele a riešiť takéto veci dookola, mňa život baví mam aj svoj sen no ale všetko to pochovala táto choroba. skúšam milión doplnkov stravu atď.. nič nepomohlo a ani jeden problém sa nevyriešil všetko je to "skrité" vo mne a hocikedy sa prejaví som úplne na dne, není deň čo nemyslím na to ako mi bolo fajn alebo kvôli čomu mam tieto problémy? a už asi 2 roky trpím problémamy z močením, nedokážem sa úplne vymočiť a nedokážem hneď spustiť močenie (mám 18 rokov)
teraz napíšem všetky vyšetrenia za tento polrok čo som absolvoval
echo srdca,holter,asi 5x vyšetrenie moči,3x sono obličiek,sono semenikov,sono mechura, vraj aj žaludočních orgánov (9.1 idem na gastro),braly mi veľa krát krv,infekčne 2x (2x prekonané infekcie) bol som v nemocnici kde mi robili rtg dutín,chrbta brali mi výteri z ust,nosa a konečníka. na viac si asi nespomeniem. to čo som chcel napísať je že za celú tuto dobu a všetkých vyšetreniach mi našli len 2 veci a aj to vôbec není isté že to spôsobuje toľko problémov takže prvá vec je že mam rovnú hrudnú chrbticu proste nemám ju zahnutú ale je rovná a mam aj divne zahnutú kostrč vďaka tomu ma bolieva kostrč a našli mi hraničné výsledky v krvi na plúcne chlamídie a za 2 dni idem znova na krv. to je všetko čo mi našli takže čo si človek ma myslieť? ja už aj chcem veriť že je to psychika ale toľko problémov žeby mala na svedomí psychika? ved to mi príde nenormálne a ak je to aj psychika, tak keď ju budem liečiť zmiznú mi tie problémy či už proste budem musieť takto žiť? ludia pomôžte mi ja už fakt neviem čo robiť chcem sa tešiť zo života ako som sa tešil len som uveznení vo vlastnej hlave a chorobách možno vám je to smiešne ale ja prežívam najhoršie obdobie môjho života a čakám a čakám a je to len horšie chodím k psychologičke no zatiaľ žiadna diagnóza mam ísť k ortopedovi po cviky a to je všetko hlavné je že ja skoro nedokážem žiť najviac ma trápia tie semeniky a nohy, čo ak budem neplodný ved ja som mladý človek a mam viac problémov než dôchodca dúfam že tu niekto napíše ale tak môže to byt aj ako varovný príbeh pre tých ktorí sú zdraví a ničia si zdravie aby jedného krásneho dna neskončili tak ako ja okrem tohoto nemám ani dajak veľa kamarátov spoločnosť moc neriešim kus ma trápi že som sám ale už som si na to za tu dobu dá sa povedať aj zvykol som proste iní. ďakujem že ste si prečítali moje myšlienky nejak takto to je v mojej hlavne denne ak ma niekto podobné problémy kludne to sem píšte hádam nie som sám čo rieši niečo takéto