Dobrý den, chcela som sa vas spytat ake mate zlozvyky?
Zlozvyky
obkusavam vnutro pusy ja tiez, skulim s tym, ze na nos pozeram na spicku nosu a potom zameram nan ejaky predmet a vydychnem s tym ze to uz bolo naposledy, alebo pozeram sa na nejaky predmet a nosom nan strielam,, potom este hrabem nohou ako pes normalne na chodniku a klepem nechtom o necht, pripadne predny zub o predny (uz som si stihol ulomit kusok), pripadne smrkam naprazdno, alebo zvykol som aj prehnane zmurkat, nechty ani nespominam, to je klise. ale naslo by sa vela veci, a uz len nad tym mavnem rukou, ze som taky clovek, ze pride ina uchylka a zabudnem na tu staru, lenze ste mi to pripoeunuli ,takze 30 minut sa budem s tymto esteh rat, no nazdar
ja si obkuskavam vnutro pusy niekedy ani neviem ze to robim :D
Ja som mala v puberte viac zlozvykov: napriklad kazdu chvilu som vypliestala oci tak velmi, ako sa dalo :D :D Doma, aj kamosky sa ma pytali, preco to robim a samozrejme sa mi smiali. Ja som mala stale pocit, ze mi do oci musi vojst vzduch, teda ze si musim oci prevetrat.:) Taka debilita! Alebo kazdu chvilu som si ofukovala konce prstov, hlavne ked som sa niecoho chytila. To som mala zase pocit, ze ked ich ofuknem, budem ich mat cistejsie.:D Teraz mi je to tiez strasne smiesne, nastastie po puberte to preslo.:)