Diabetická noha alebo obyčajná bolesť pri kotníku

Príspevok v téme: Diabetická noha alebo obyčajná bolesť pri kotníku
Adam1980

Ahoj

Pri kotníku ma to na dotyk bolí ak si popri ňom prechádzam prstami. Ak stanem na nejakú hranu tak cítim takú tupú bolesť. Niekedy sú obdobia, že to prestane bolieť aj tupá bolesť sa odstráni ale ak nohu preťažím napr. prácou a podobne tak ma to zasa začne bolieť. Som cukrovkár od ôsmich rokov a je mi 22 rokov, môže to byť naznak toho, že je to tá \\\\\\\\\\\\\\\"diabetická noha\\\\\\\\\\\\\\\" ktorá sa začína prejavovať? Jedná sa o pravé chodidlo. Koža na nohe je zdravá a vitálna, nie je suchá ani popraskaná.

Asi nebudete vedieť poradiť ale skúsil som.

bebe25

Ktory typ diabetes mas? Diabetes Typ I (juvenilny detsky vrodeny) alebo Typ II. (ziskany) a este je podstatne ake mas hodnoty cukru v krvi a v moci?

palec69

Na tento tvoj problém máme riešenie na našej klinike MEDANTE. Pracuje u nás jediná certifikovaná podologička na Slovensku Denisa Mertl. Presne s tými problémami chodia za ňou pacienti a veľmi úspešne sa jej darí ich liečiť. Ak máš záujem dozvedieť sa viac pozri webovú stránku, alebo mi napíš email.

danieladanka

Na tvoj problem by som ti odporucila ortopedicke vlozky medicovi pre diabetikov, zidu sa ti aj do buducnosti. skus si to vygooglit a precitaj si o nich