Ahojte, ma niekto skusenst: bola som na vysetreni pretoze uz dva mesiace mimi menst. krvacam - spinim. doktorka mi brala vsetky vysetrenia, a cakam na vysledky. Nasla mi ranku na krcku, vraj ale krvacanie ide z maternice. Som rok po porode, a este sem tam dojcim. Tak sa toho dost desim, cakanie na vysledky je strasne, hlavne ked mi este doktorka dala podpisat papier ze ma zo vsetkym oboznami a ze som vsetkemu rozumela.
ranka na krcku, dlhodobe spinenie
Po prvom pôrode som stále špinila a doktorka nič.Mala som aj opakované zápaly.Chceli sme druhé babo a tak som zmenila doktorku.Spravila som dobre, hneď na vstupnej prehliadke mi povedala že mám ranku na krčku vraj je to sposobené aj rýchlim pôrodom/rodila som 2hod/. Odporučila mi otehotnieť a dať všetko na poriadok alebo dať na poriadok a 5 rokov neotehotnieť. Mi sme chceli 2ročný rozdiel a tak máme dcérku. Po pôrode som nešla na zmrazovanie ale k dochtorovi na súkromnú kliniku. Vraj teraz som ako keby som nerodila,zápaly nemám a som spokojná.
Už mám výsledky z cytológie, sú dobré, vďakabohu. ten polyp mi pozeraliný doktor, vraj má len 6,8 mm, preto vraj s ním netreba nič robiť. Nekrváca. Krvácanie bolo z krčka - vraj popôrodný stav. Už som prestala aj krvácať, tak dúfam, že bude dobre. Držím palce všetkým.
iva 323, dnes som bola u lekarky, ale zatial boli len vysledky z hormonov. Vraj mam jedneho menej, a to to moze sposobovat, ale to je zatial len jedna z moznosti. Musi pockat na vysledky cytologie a kultivacnych vysetreni, ci tam nie je zapal, alebo nieco ine, takze stale cakam. A co ty uz mas vysledky?
tiez som mala ranku a zacelila sa mi sama
ja som dva a pol mesiaca po pôrode a už sa mi to zdá dlho, tiež špiním. Bola som na sono - zistili mi, že mám polyp. krvácanie nie je z neho, tak mi zobral doktor citoster, tiež čakám za výsledkami. a ty, ako už máš výsledky? Tiež sa bojím.
ahoj,ranka na krčku sa povečšinou vypaluje,nie je nič strašné iba nepríjemné ,nemaj obavy,nič to nie je
ten papier sa dava vzdy,napriklad aj pri predpisovani antikoncepcnych tabletiek, aby si ju nemohla napadnut sudnou cestou z nejakeho dovodu. ale drzim palce, aby to bolo ok.