ranka na krcku, dlhodobe spinenie

Príspevok v téme: ranka na krcku, dlhodobe spinenie
kattkka

Ahojte, ma niekto skusenst: bola som na vysetreni pretoze uz dva mesiace mimi menst. krvacam - spinim. doktorka mi brala vsetky vysetrenia, a cakam na vysledky. Nasla mi ranku na krcku, vraj ale krvacanie ide z maternice. Som rok po porode, a este sem tam dojcim. Tak sa toho dost desim, cakanie na vysledky je strasne, hlavne ked mi este doktorka dala podpisat papier ze ma zo vsetkym oboznami a ze som vsetkemu rozumela.

colina

Po prvom pôrode som stále špinila a doktorka nič.Mala som aj opakované zápaly.Chceli sme druhé babo a tak som zmenila doktorku.Spravila som dobre, hneď na vstupnej prehliadke mi povedala že mám ranku na krčku vraj je to sposobené aj rýchlim pôrodom/rodila som 2hod/. Odporučila mi otehotnieť a dať všetko na poriadok alebo dať na poriadok a 5 rokov neotehotnieť. Mi sme chceli 2ročný rozdiel a tak máme dcérku. Po pôrode som nešla na zmrazovanie ale k dochtorovi na súkromnú kliniku. Vraj teraz som ako keby som nerodila,zápaly nemám a som spokojná.

iva323

Už mám výsledky z cytológie, sú dobré, vďakabohu. ten polyp mi pozeraliný doktor, vraj má len 6,8 mm, preto vraj s ním netreba nič robiť. Nekrváca. Krvácanie bolo z krčka - vraj popôrodný stav. Už som prestala aj krvácať, tak dúfam, že bude dobre. Držím palce všetkým.

mia

iva a kattkka,nebojte sa,viem,ze to cakanie je desive,aj ja som to prezila.Ja som iny pripad,ako vy dve,cerstve maminky,ale uz som ok.Dobre ze ste isli na vysetrenie,lebo na zaciatku sa problemy lahko odstranuju a nie su bolestive.Drzim vam palce!

kattkka

iva 323, dnes som bola u lekarky, ale zatial boli len vysledky z hormonov. Vraj mam jedneho menej, a to to moze sposobovat, ale to je zatial len jedna z moznosti. Musi pockat na vysledky cytologie a kultivacnych vysetreni, ci tam nie je zapal, alebo nieco ine, takze stale cakam. A co ty uz mas vysledky?

iva323

ja som dva a pol mesiaca po pôrode a už sa mi to zdá dlho, tiež špiním. Bola som na sono - zistili mi, že mám polyp. krvácanie nie je z neho, tak mi zobral doktor citoster, tiež čakám za výsledkami. a ty, ako už máš výsledky? Tiež sa bojím.

blondi2

ten papier sa dava vzdy,napriklad aj pri predpisovani antikoncepcnych tabletiek, aby si ju nemohla napadnut sudnou cestou z nejakeho dovodu. ale drzim palce, aby to bolo ok.