Do lepidla na mysi sa nam chytili dva vrabce a dve sykorky.vyslobodila som ich a dala im napit. Neviege poradit ako lepidlo odstranit? Dala som na nich muku aby sa dalej nelepili a su teraz vonku v klietke. Prosim o radu co s nimi. Dakujem
Vtaciky v lepidle
to je hrozne ubohe zvieratka snad ziju
vtaciky chudence urcite skapali ked sa zakladatelka temy neozyva.
Uz davno som chcela napisat to co vy tu predo mnou...vzdy ked citam prispevky od Derie tak ma zohreje pocit ze svet este nie je celkom strateny.... Vdaka!
MultiLevel, myslim, ze zakladatelka temy sa uz ani neozve. Ci uz si to cele vymyslela alebo alebo vtaciky uhynuli strasnou smrtou, je mi z toho nanic.:(
Krasny kvietok, anonym, dakujem!:) To je tvoj fesak? Ja som sem uz raz chcela dat fotku a nepodarilo sa.:( Zmensila som ju na nejakych 300 Pix a nepreslo.
Chudiatka malicke :( Pocula som o tom, ze pomaha najma olej, odskusane to nemam, nikdy som ziadnemu vtacikovi nic necistila a uprimne, ani si to neviem predstavit. Tak malicke stvorenie vobec chytit do ruk a neublizit mu...skoda, ze tu uz autorka nepise, zvedava som aj ja, ako sa im dari
@ Dakujem greenpeace, tebe tiez prajem vsetko dobre! Verim, ze nas je viac takych, iba ze nie vsetci sem pisu, hlavne, ze su aktivni vtedy, ked je treba. :)
DERIA vidieť na tvojích príspevkoch v témach venovaným zvieratkám že zvieratká miluješ. Dobrá to dušička si. Kiež by nás bolo viac čo zvieratkám pomáhame a máme ich radi :D
nech sa ti darí v živote :)
Anonym, dakujem za vysvetlenie. Preboha, to je strasne tyranie, to aky idiot vymyslel, ani sa mi to nechce verit. Ako len mozu byt ludia taki kruti, ked to pouzivaju. Aj slopec je humannejsi. Potom existuju a to uz dlhe roky, co pamätam take pasce, kde sa da nejaka navnada ako napr.syr, mys tam vojde ale nevyjde von, lebo smerom von su pichlave ihly, ktore ju nepustia. Ja som taku pascu pouzila v mojom obchode, kde sa mi raz dostala mys. Ja som ju pravdaze vypustila zivu a dalej od obchodu, do parku.:)