Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianocny dar

Príspevok v téme: Vianocny dar
ahink

Ahojte.
Dostala som od niekoho koho milujem vianocny dar..knihu. Podakovala som za nu ale netesila sa jej.
Asi som sa mohla pretvarovat a hrat hrozne stastnu jak sa tej knihe tesim ale ja sa nedokazem takto pretvarovat.
Proste ako sa mozem tesit niecomu co sa u nas v pivnici garazi a inde povaluje po zemi na desiatky poctov?? Otec jak drbnuty z 1 spolocnosti 10r objednava dokola nonstop knihy a u nas je to jak v knihkupectve. Nemame to uz kam davat a fakt to mame drbnute na zemi po pivniciach (lebo byt je uz tiez zapratany knihami tak preto tie pivnice) jak nieco bezcenne zbytocne.
A to minuly rok podostavala od znamych tiez same knihy k vianociam a docil ich mam drbnute tiez na zemi ani som ich este neotvorila necitala.
A od niekoho koho milujem bac..tiez kniha. Keby dostala blbu pohladnicu tak tej by sa fakt vacsmi potesila. Boze to je fakt taky problem pre niekoho kupit nieco mile pekne?? A pritom je tak inteligentny mudry a toto ho napadne? Vsak CD by bolo ovela hodnejsie ci daka satka parfem ci bizuteria kvoli cene.. Ale kniha? A jasne ze vycitil ze sa tej knihe netesim aj ked som sa za nu podakovala. A bola z toho hadka. Nazval ma nevdacnou zenskou a ze lutuje ze mi vobec nieco daval..
Ma to mrzi ach jaj. Ja mam vazne alergiu ku kniham nemozem ich ani citit a este jak ochorela tak sa neviem vobec sustredit na citanie. Ja prv rada citavala ale ja teraz citam citam zastavim sa lebo si vlastne uvedomim ze si nepamatam nic-co som dovtedy vobec citala. Uchodi mi pamat kade tade takze ma citanie skor znervoznuje netesi ma, nemam z knih vobec radost. A to este studujem na VS a uz len to ucenie a citanie z knih skrypt atd ma doslova vyciciava vycerpava vysiluje..cize som rada ak knihy vobec nevidim co uz mam na ne alergiu. A to sa doma o ne doslova vsade potkynam co ich novych nevybalenych knih mame ako blbi..
Mrzi ma ze som sa nedokazala tomu jeho \\\"daru\\\" tesit. Rada by sa ale neslo to. Keby som sa tak by vlastne klamala, bola by to pretvarka. A aj ked to nerobim tak som mala. Vyhla by sa hadke kvoli tej kravine co mi dal aj ked som ozaj vdacna ze mi fakt nieco vobec dal..hm. Ozaj drbnute vianoce nedivim sa ze tieto sviatky nemusim (a nepiste mi o com tieto sviatky vlastne su to ja predsa dobre viem ale ja som tradiciu zvyk obdaruvat sa pocas nich nevymyslela ten tu je uz cele veky tak klud..skor som len to sklamanie z tej knihy potrebovala dostat zo seba von).

vebe

No, ale hadam vas vztah nestoji a nepada na darcekoch. Zober to s nadhladom a s humorom a pri vhodnej prilezitosti mu vysvetli vasu situaciu s knihami. Ale hlavne to proste neries, ide sa dalej. Co nie su ine veci, len co mi kto kedy dal? Nie kazdy je tak nadany ze vie vyberat originalne a strasne mile darceky. Su muzi co to moc nevedia a napriek tomu su dobri a clovek by ich nevymenil.

ahink

Yuki...o akom nevazeni knih tocis? Keby sme boli rodina co si knihy nevazi tak ich nemame doma vyse 200ks a to ich je ovela viac. A chapem ze ked su po zemi (aj ked su vo foliach taskach atd) tak to vyzera ze sme knizni barbari ci co ale ked uz v baraku je kazde poschodie zapratane kniznicami atd tak proste uz nie je miesto. A asi je to tak ze clovek si vazi coho nema prebytok a trpi nedostatkom. Ak mas 20-30 knih tak su ti pokladom a ked ich mas 200-300 tak..
Aj clovek ked je zdravy neuvedomuje si co vlastne ma..az ked o to zdravie pride..lebo takto ho berieme zvacsa ako nieco automaticke bezne "bezcenne"..
A mrzi ma ze ti pokazila den..ale ja ho tiez nemam neviem aky stastny a? Dalej dycham zijem som..

Yuki

Normálne si mi dnes pokazila deň. Mala si mu rovno povedať čo chceš, keď sa ťa pýtal, prípadne povedať takýmto smerom pri výbere nechoď. Dospelá žena a správa sa ako decko. Ja knihy zbožňujem, čítam keď mám čas, a samozrejme chodím aj na VŠ, kde mám skriptá a podobne. Nemám rada ľudí, ktorí si nevážia knihy...

embryo

Dobra kniha nie je vobec zla, narozdiel od zleho frajera...

Cim viacej knih precitas, tym ziskas vacsi kredit v spolocnosti (nie naopak...). Moze ti byt uplne jedno, kolko ludi ju malo pred tebou. Na vzhlade naozaj nezalezi, dolezite je co ma vnutri. Nemusis sa obavat otehotnenia. Na velkosti tu vobec nezalezi, aj mala poviedka vie zahanbit velky roman. Uzijete si spolu aj v neskorsom veku. :-)

ahink

Mifor :) aj on mi z martinusu kupil) no vies..keby si sa doma doslova potkynal o knihy tak neviem neviem)) vsak my mame doma aj vyse 200 knih ja fakt neviem co uz s nimi...uz som nejake aj darovala ale tak co uz) asi mu pri mne fakt zlihava fantazia ci v com to je. A zas on neni socka ci co..zeby na normalny darcek nemal..asi to len so mnou suvisi ze proste nechcel mi ine darovat dat..hm

ahink

Ahoj dixit. Rozlisujem pravdaze rozlisujem ze ju mam od neho. Keby nie tak uz aj tato je tresknuta kdesi v pivnici na zemi. Jeho som si polozila na viditelne miesto. A ja okrem ineho (kozmetika CD a ine hodnotnejsie dary tiez zvyknem zaujimave knihy davat..ked viem ze niekto rad citava, bavi ho to, ma k tomu vztah).
No vidim, ze ty by si sa u nas citila ako v raji..co sa tych knih tyka))

dixit

jaaj vy sa asi ešte moc dlho nepoznáte, čo :D nerieš to tak prosím ťa, nabudúce už bude vedieť, že ti knihy nemá dávať a hotovo. a ak ho tak miluješ, tak by si si ju mala aspoň prečítať ;) to ani fakt, že ju máš od neho, tú knihu neodlišuje od desiatok ostatných, čo sa ti povaľujú po dome?

pravda, mne sa to ťažko chápe, lebo ja knihy milujem, od môjho drahého som už aj 2 dostala (nie na vianoce ale len tak) a hoci na ne nemám teraz veľmi čas, mám ich aspoň vystavené na viditeľnom mieste a stále sa z nich teším :-)

ahink

A viete co je sranda? On sa ma aj pytal ze co chcem ako dar aby mi daku kravinu nekupil. Priznal sa, ze nevie vyberat darceky. Aj ked je pravda ze co mi spominal co kupuje maminke aj inym ked chodi vinsovat tak kupuje super..sama by lepsie nevybrala nekupila.
Su to prve vianoce prvy darcek tak co mu mala povedat? Poviem nieco co by sa mu mohlo zdat pridrahe ci privelmi osobne intimne zavezujuce atd..bola by za trapnu a neviem co este. Tak mu povedala ze je mi to jedno ze kludne aj pohladnica od neho mi urobi radost))
Ja neviem ci su chlapi tak lakomi ci len tak pribrzdeni ze totok im robi az take problemy...hm