Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianocny dar

Príspevok v téme: Vianocny dar
ahink

Ahojte.
Dostala som od niekoho koho milujem vianocny dar..knihu. Podakovala som za nu ale netesila sa jej.
Asi som sa mohla pretvarovat a hrat hrozne stastnu jak sa tej knihe tesim ale ja sa nedokazem takto pretvarovat.
Proste ako sa mozem tesit niecomu co sa u nas v pivnici garazi a inde povaluje po zemi na desiatky poctov?? Otec jak drbnuty z 1 spolocnosti 10r objednava dokola nonstop knihy a u nas je to jak v knihkupectve. Nemame to uz kam davat a fakt to mame drbnute na zemi po pivniciach (lebo byt je uz tiez zapratany knihami tak preto tie pivnice) jak nieco bezcenne zbytocne.
A to minuly rok podostavala od znamych tiez same knihy k vianociam a docil ich mam drbnute tiez na zemi ani som ich este neotvorila necitala.
A od niekoho koho milujem bac..tiez kniha. Keby dostala blbu pohladnicu tak tej by sa fakt vacsmi potesila. Boze to je fakt taky problem pre niekoho kupit nieco mile pekne?? A pritom je tak inteligentny mudry a toto ho napadne? Vsak CD by bolo ovela hodnejsie ci daka satka parfem ci bizuteria kvoli cene.. Ale kniha? A jasne ze vycitil ze sa tej knihe netesim aj ked som sa za nu podakovala. A bola z toho hadka. Nazval ma nevdacnou zenskou a ze lutuje ze mi vobec nieco daval..
Ma to mrzi ach jaj. Ja mam vazne alergiu ku kniham nemozem ich ani citit a este jak ochorela tak sa neviem vobec sustredit na citanie. Ja prv rada citavala ale ja teraz citam citam zastavim sa lebo si vlastne uvedomim ze si nepamatam nic-co som dovtedy vobec citala. Uchodi mi pamat kade tade takze ma citanie skor znervoznuje netesi ma, nemam z knih vobec radost. A to este studujem na VS a uz len to ucenie a citanie z knih skrypt atd ma doslova vyciciava vycerpava vysiluje..cize som rada ak knihy vobec nevidim co uz mam na ne alergiu. A to sa doma o ne doslova vsade potkynam co ich novych nevybalenych knih mame ako blbi..
Mrzi ma ze som sa nedokazala tomu jeho \\\"daru\\\" tesit. Rada by sa ale neslo to. Keby som sa tak by vlastne klamala, bola by to pretvarka. A aj ked to nerobim tak som mala. Vyhla by sa hadke kvoli tej kravine co mi dal aj ked som ozaj vdacna ze mi fakt nieco vobec dal..hm. Ozaj drbnute vianoce nedivim sa ze tieto sviatky nemusim (a nepiste mi o com tieto sviatky vlastne su to ja predsa dobre viem ale ja som tradiciu zvyk obdaruvat sa pocas nich nevymyslela ten tu je uz cele veky tak klud..skor som len to sklamanie z tej knihy potrebovala dostat zo seba von).

ahink

Lulu...ved to. Ja som ozaj uprimne vdacna za ten jeho dar..len som sa mu zial nepotesila. Presne ako si to napisala..ten naramok by napr.nonstop nosila a aj v nom spavala. A tu nejde o to, zeby nan nemala..ale od neho by to bolo akoby mi dal brilianty a pritom by ten naramok mohol byt aj ten cerveny proti urieknutiu)) co za 1-2e predavaju) asi tak..
Mas pravdu, sme v tomto dost rozdielne tvory..zeny a muzi..

Lulu2011

za darcek by mal byt clovek vdacny, ale neznamena to, ze sa musi aj tesit, "problem" je v tom, ze ta dotycny este poriadne nepozna o rok to bude ine a kazdy chlap je iny, kym jeden dokaze prekvapit, vymysliet od letu balonom po predlzeny vikend s lupenmi ruzi, ci tematicky naramok, druhy vymysli knihu, ale neznamena to, ze by mal menej rad, su rozdielne druhy chlapov, chapem tvoje sklamanie, urcite by si sa viac potesila naramku z lasky, ale muzske a zenske zmyslanie je odlisne

ahink

Vebe - to uzavrete myslela s nim. Ze sme sa v dobrom vecer rozlucili zazelali si a uz to viac neriesim neriesime.
Toto forum je teraz predsa nieco, co tu v "anonymite" pisem sama so sebou..s vami..no nie s nim. Je to mimo neho a mne toto tu vlastne aj pomaha, lebo mi tu pisete aky super dar som vlastne dostala) mozno po zajtrajsku nebudem jedina s takouto prkotinou co tu nieco riesi/neriesi..
A mozno ak toto tu videl aj daky ten chlap..tak mu aspon trkne ze treba tej svojej nieco kupit ci radsej ani nie)

vebe

Ak je to ventilovanie, je to v poriadku, robi to tu vela ludi. Ale nic v zlom,ale tvrdis, ze je to uzavrete a ide sa dalej a napriek tomu s v tom vrtas. Takze az take uzavrete to asi nie je a stale ta to tak trochu serka. Moja rada bola len v tom,ze tak globanle sa v tom uz nevrtaj. Ci uz nahlas, alebo pisomne alebo len v hlave. Uvidis, prejde nejaky cas, budes mat sviatok, bude ina prilezitost a uvidis ako sa zachova. Z jedneho darceku, z jednej situacie sa nesnaz robit prilis velke zavery. Daj tomu cas a sustred sa na skutocne podstatne veci.

Žužova

Kokos neverím že toto písala dospelá ženská..riešiť takuto hluposť ?? Bud rada že ti vobec čosi dal,ja byť ním nabuduce ti nedarujem radšej nič. A áno ,mal pravdu si jedna nevdačná ženská.. Nepovedala si mu o svojej averzii voči knihám tak asi odkial to mal vedieť ? mala by si sa trošku uvedomiť. Nabuduce mož no dostaneš HOVNO možno to sa ti páčiť bude :o)

ahink

Soffa..u nas doma to funguje priblizne tak ako to je aj u vas. Ale to pisem ako to je doma. Ty tiez pises o manzelovi rodine. To je ina komunikacia. My sme spolu od januara..sme priatelia..

soffa

kniha je podla mna najkrajsi darcek.hodnotny.teda skoro najkrajsi,tiez mame s manzelom vela vela knih,my si ich objednavame na narodeniny,meniny,vianoce,..samozrejme k tomu aj niejake hodinky,sperky,kozmetika,oblecenie,ale najviac mi aj tak urobi darcek kniha.asi sme knihomoli.sak povedz dotycnym ze ich nechces,hluchemu decku ani vlastna mater nerozumie.co doma nekomunikujete????my to mame o to lahsie ze kazdy si objedna po com tuzi a ten druhy to zaplati.

ahink

Vebe samozrejme ze nestoji a nepada. Keby hej tak uz daavno nie som s nim vsak toto je 1 darcek od neho po takmer roku co sa zname. No ale milujem ho. Nie som na jeho darceky odkazana. Aj ked je pravda ze on vie byt az prilis stedry k inym)) Neriesim. Mozno ma berie tak ze vsetko mam a nic mi netreba..vsak aj on, len s tym rozdielom ze ja by mu dala prve aj posledne, proste vsetko. Aj ked to tak vobec nemusi byt co si mysli on ci fakt "vsetko mam")
Tak uz z tohto vidiet ze ja na darcekoch nebazirujem aj ked ich mam rada a este radsej nimi sama obdaruvam.
A jasne ze s nim uz toto neriesim a je to uz za nami..preco som potom asi tu?)) Ze s nim je to uz uzavreta kapitola, je to za nami a ide sa dalej. Ale zas uprimne ma to nepotesilo..a radsej sa z toho "vyventilujem" tu nez by prip.mala jemu povedat co si myslim)) ale ako sa to hovori? Darovanemu konovi sa na zuby nekukaj))