Čaute, možno sa niektorý na mne zasmejete ale ja som zúfala,fakt :( Mám taký problém som panna, s priateľom sme spolu ešte nespali. No vzájomné uspokojovanie sme už skúsili a tu je problém...po tom čo sa urobil sme sa o seba šúchali (dúfam, že rozumiete) a ak dal do mňa palce, na ktorých mohol byť kúsok spermii (čo myslím že nie, ale ak náhodou) mohla by som z toho otehotnieť ? Bolo to asi 2-3 týždne dozadu, včera som mala dostať menštruáciu, no vďaka bohu dnes sa už ako tak rozbieha. Vystrašili ma hlavne citlivé prsia ale teraz už sú ok, boli také asi 2-3 dni, ale teraz čo už mi začínajú moje dni, už tak citlivé nie su.
Chcem počuť každého názor, prosím :( Skutočne sa bojím :(
Môžem byť tehotná?
Pokial sexujes bez ochrany, je to vzdy riziko, chalan ti moze preniest spermie do vaginy, ale horsie by to bolo, kebyze sa do teba spravi. Vies o tabletke po? Je to nudzova antikoncepcia, ktora sa aplikuje po nechranenom sexe, pokial nechces byt tehotna, ucinkuje maximalne do 5 dni od styku. Je blbost cakat na tehotensky test, ked mozes tehotenstvo zastavit. Precitaj si o tej tabletke viac, je to ok pre baby.