Biodiagnostika

Claudietrantow

Whew, that article was a real brain-buster! I'm not sure I'm ready to be a biodiagnostic expert just yet, but at least I'm not alone in the struggle. If you're looking for a less intense way to challenge your brain, try out monkey mart! It's a hilarious online game where you run a virtual supermarket and gotta keep your cool when the monkeys start causing chaos. Seriously, it's the perfect way to unwind after a good dose of complex medical jargon.

plantargullible

Zrejme by som to asi aj tak celkom nepochopila, na akom principe to funguje, kedze fyzika nieje moja salka kavy.
web: geometrydash.io

plantargullible

ahoj mne so spankom pomohol liek mirzaten(patri k AD) ...a nieje pravda ze sa z neho pribera ..ja som nepribrala ani gram..sice zvysuje chut do jedla a to dost, ale snad sa vies ovladat :)

source: < https://geometrydash.io >

Moireal

Zda sa mi ze v Amerike je zakazana no neviem preco. Tu v Europe je to normalne. Ved to aj Rusi vyvinuli. Keby mal clovek naozaj istotu, ze to funguje. A tych pristrojov je strasne vela typov a o kazdom sa tvrdi, ze je najnovsi a najmodernejsi. Ja som bola napr. na Imagu v Ziline. Ti ucni su sice skoleni no nevedia vysvetlit princip ako to funguje. Vraj pred rokmi by sme si nevedeli predstavit mobily, internet a skype, takto mi to bolo vysvetlene. Zrejme by som to asi aj tak celkom nepochopila, na akom principe to funguje, kedze fyzika nieje moja salka kavy. Len je to smutne, ze to musi ozaj clovek zistit metodou pokus a omyl a ako vsetci vieme, niesu tie navstevy najlacnejsie. Ono, ja tomu v podstate verim aj bez vysvetlenia len ma to zaujima kvoli tym pragmatickejsim ludom, ktori tu metodu povazuju za sarlatanstvo. Ale to sa asi fakt clovek nedozvie, preco niekde to zakazuju a inde velebia.

mascha

zakázaná? to ma prekvapuje, neviem ti fundovane odpovedať,lebo sama sa čudujem,že H.Clark,vedela zistiť a liečiť touto metodou dokonale, ale o jej učňoch sa to už nedá povedať, veľa záleží od úrovne prístroja a schopnosti človeka,ktorý s ním pracuje