Prosím vás, mám tablet už rok, len začala som ho nabijat tak, že som ho nenabila celý. Len občas a teraz sa dost rychlo vybije. Nevydrží cely den. Prosím vas co mám s tým robit?
Najčítanejšie články
Interiérové triky pre zdravie a šport: Malé domáce telocvične s multifunkčným nábytkom
Doplnky stravy pod drobnohľadom: Kedy majú skutočný význam a na čo si dať pozor?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Teplo na tele aj na duši
10 dní v Smrdákoch, 6 – 12 mesiacov bez starostí
Ako si na jeseň prirodzene posilniť imunitu: tipy pre dospelých aj pre deti
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Endometrióza súvisí so zmenami DNA v bunkách maternice, zistili vedci v novej štúdii. Dámy, týchto 6 príznakov endometriózy neignorujte!
Veľký manuál cestovateľa: Ak cestujete do zahraničia, na návštevu či na dovolenku, tieto pravidlá musíte po prekročení hraníc dodržiavať!
Vypukla v Číne druhá vlna koronavírusu? Metropola Peking ruší lety, zatvára školy a zavádza karanténu
Nová nádej pre vypadávajúce vlasy a plešatenie? Vedci odporúčajú túto potravinu! Upravuje pH a môže podporiť opätovný rast vašich vlasov
Šťastné partnerské vzťahy znižujú stres a zápal u žien, ktoré prežili rakovinu prsníka, zistili vedci v novej štúdii. Vzťahy posilňujú nielen emocionálne, ale aj naše fyzické zdravie