Takže chcela by som sa opytať ako sa stať mrchou.Nemyslim tu taku k mužom v postely...Chcem si získať rešpekt a aby mi ľudia slepo doverovali..Ďakujem za normálne odpovede a rady
Ako byť mrcha
To je pravda. :o) Len občas by som asi zvážila, akú *stravu* tie ovce poskytujú. A či nie je lepšie byť nezávislou od *oviec* a tak vykročiť ku skutočnej slobode. ;o) Nielen k slobode pohybu. :o)))
Podla mna je lepsie byt medzi predatormi aj ked je tu aka taka konkurencia je tu tolko oviec pre kazdeho ze sa netreba bat hladu :).
Ak chceš profitovať na druhých, na ich pozornosti a duši, musíš disponovať silnejšou príťažlivou silou, ako majú oni vlastnú súdržnosť. Len tak ich pozornosť, energia, pôjde smerom k tebe. Tou príťažlivou silou je tvoja vlastná myseľ, to, ako si schopná uvažovať. Musíš si však uvedomiť jedno, oni ti odovzdajú vlastnú energiu, ale teba to nijak neobohatí, stále budeš rovnako *hlúpa*, ako keď si položila túto otázku.
Budeš ale energeticky obohatenejšia a budeš mať pocit, že si *king*, lebo si s druhými vyj**. Niekomu aj toto stačí k životu, v zásade sa jedná o parazitické formy života, maskované v ľudských telách. Nič na odsúdenie, len asi na zamyslenie. :o) Plus má to dve stránky..tá druhá je tá, prečo sa k tomu niektorí nikdy neuchýlia..chcela by si to sama zažívať? Aby sa k tebe niekto presne takto správal? :o) Tí, čo to zažili, vedia, aké to je a nikdy to druhému nerobia. Dalo by sa to nazvať aj súcit, ale každý predátor ti povie, že je to slabosť. :o)
Nedá sa to!
Sa musis narodit taka ako ja, hlavne este zalezi aky druh mrchy chces byt, ja som napriklad cynicka mrcha. Respekt si ziskas najlahsie tym ze budes inteligentna, vseobecny respekt asi neexistuje ale napriklad v oblasti akej robis je to easy, staci vediet to co nevedia druhy samozrejme ako spravna mrcha nezdielaj knowledge o tom co ini nevedia v tvojom okoli a slepu doveru ziskas tym ze budes doveryhodna :D je to easy. Potom to mozes ako spravna mrcha vyuzivat v svoj prospech.
Ak chces normalne odpovede a rady tak najprv poloz normalnu otazku, t.j. ries normalny problem.