Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citim sa byt diskriminovana

Príspevok v téme: Citim sa byt diskriminovana
slovenka0000

ahojte, chcem sa s vami podelit o svoje pocity, ktore uz nezvladam tuto nespravodlivost v tomto state.
Mam 30 rokov slobodna, bezdetna, mam vysoku skolu STU v Ba, od skoncenia skoly mam robotu.
Ked som zacala studovat tak skola ma vysla kopec penazi, ale hovorila som si ,,super skola,, ziadna Trencianska Univerzita /nic proti nej/, ako sa budem mat dobre, ze isto zarobim aj tu na Slovensku peniaze a budem normalne fungovat, nie ako moja matka ktora zostala na moju vychovu sama, ked sa rozviedla a musela pracovat v zahranici aby som dostudovala a zili sme si normalne.
Hm a dnesna realita je asi taka: pracujem pracujem a v podstate nic nemam, byt na hypoteku, auto mi kupila matka, ktora si v 58rocna tu ani nemoze najst robotu tak z poslednych sil pracuje este v zahranici dokym sa da.

Nuz a nasi romovia tu dostavaju zadarmo vsetko. Podla Vas je spravodlive aby sme tu makali na nich?
Preco aj mne neda stat za to ze som nebola nezamestnana a nevalala si sunky nejake vyhody, napriklad nejaky prispevok za to ze musim dochadzat do roboty takze cesta ma stoji nemale peniaze.

hanka9

Ja nechranim ani romov, ani zlodejov

ale snazim sa zastat pravdu

podla mna existuju statisticke dokazy, ze romovia nie su na prvom mieste v rebricku poberatelov socialnych davok v SR.

hanka9

Pri vsetkej ucte k tebe

ak je pravda co pises ze si vysokoskolacka

velmi-velmi sa cudujem

pretoze rozumu nemas

P.s- lebo taka prihlupla temua (vyznamovo,formulacne)naviac vyvolavajucu napätie a nepokoj, je aj v nesulade s pravidlami tejto stranky. Ale ak chces vyjadrit obciansku nespokojnost, vyjadri ju na urad vlady SR a nie na tuto dobru stranku !