Je tu niekto, čo má skúsenosti s chutnutím a všetkým čo sa týka cvičenia, jedálničkou, stravy a podobne? Som už v koncoch a potrebovala by som rady. Ako to robiť správne atď.
Veľmi pekne ďakujem !
ALEBO AJ NEJAKÉ DETOXY POTREBUJEM..Ďakujem
Chudnutie, detox
Hm, no ja si myslím, že užívateľka, ktorá založila túto tému myslela pod pojmom detox niečo ako naštartovanie, zrýchlenie metabolizmu a zvýšený príjem vitamínov a minerálov. OK, detox nie je úplne presný odborný názov pre spomenuté postupy, ale hovorovo sa používa, prípadne sa ešte označuje ako očista tela.
Mnohe prirodne doplnky odmoruju telo, tj detoxifikuju. Lieky naproti tomu, kedze su neprirodzene chemikalie telo zamoruju
Napr absorbenty, ako mikrovlakniny detoxifikuju creva, dokonca modified citrus pectines su tak jemne, ze sa absorbuju aj do krvi a znacne avysia vylucovanie roznych toxinov, to je namerane na[pr v moci.
Detoxifikacia od tazkych kovov sa tiez da takto robit, alevo z roznymi doplnkami potravin co vedia z tela rozne kovy chelovat, ako DMSA, DMPS a cilantro na ortut, EDTA na olovo, kadmium a ine, protokol dr Berksona na odmorenie pecene.
Samozrejme sa nejedna o jjp(jedna pani povedala) navody, ale solidne vedecky podlozene studie a dnes uz beznu prax hromady lekarov.
Samozrejme vyrobcovia a predajcoia poslubuju kadeco, ale treba sa drzat navodov reputabilnych lekarov ako na to a nie vyrobcov doplnkov a najma nie distributorov, co su ochotny povedat akukolvek loz na to aby predali svoje produkty.
máš mail :)
Ale ja nechcem detox s rôznymi prípravkami na chudnutie..ja chcem detox napriklad zeleninovy, citronovy, ze kazdy den pijem stavy, citronove atd
detox je pojem zneuzity ludmi, ktori sa snazia druhym predat neucinne produkty. detox nema NIC spolocne so stravovanim, doplnkami stravy alebo hladovkou. Detox je prisny medicinsky postup, ktory sa robi v nemocnici po kontaminacii toxinmi na zaklade krvnych a inych rozborov a urcuje sa velmi individualne jeho davkovanie. takze kdekolvek uvidis slovo detox, nenechaj sa nachytat.
písala som email :)
ahoj, napíš mi na mail jajaa2@centrum.sk. tiež idem aktívne chudnúť.